Archive: May 18, 2022

Uncategorized

Popkulttuuriannos: virallisesti lisensoidut Spider-Man Tee -paidat

virallisesti lisensoidut Spider-Man T-paidat
Oli aika, että otimme tauon Game of Thrones Merch -hyökkäyksestä, joka tuli kaikissa muodoissa ja muodoissa. Sillä välin on vielä yksi erinomainen popkulttuuria syytä juhlia mukavalla luettelolla. “Homecoming” on Spider Guy -franchising -ohjelman viimeisin erä ja keskittyy Peter Parkerin teini -ikäisiin kysymyksiin, jotka ovat ristiriidassa hänen supersankarielämänsä kanssa.
Se on saanut suuria arviointeja käsikirjoituksen ja tarinan suhteen, koska se osoittaa Pietarin korkean instituutin elämän, mikä tekee siitä hauskaa ja mielenkiintoista, nähdessään enemmän hänen teini -ikäisiä kamppailujaan yrittävän olla lapsi. Se saa sinut todella huolehtimaan hahmosta. Samoin tarkoitti paljon, että Michael Keaton on korppikotkan toiminnassa, joka tekee suuren konna. Jotkut saattavat olla eri mieltä siitä, että käsikirjoitus hajoaa alkuperäisestä sarjakuvasta, tunteen siltä, ​​että se vetää vähän. Yläosassa on kiitettävää nähdä elokuva seisovan yksinään. Ne, jotka etsivät intensiivisiä taistelu kohtauksia, tuntuvat hieman pettymyksiltä. Täsmälleen sama koskee niitä, jotka odottavat mitä tahansa sarjakuvissa. Ehkä Iron Guy Cameo kiittää heitä.
Kaiken kaikkiaan se on hieno tulkinta hahmoista, hyvin kirjoitettu elokuva, jolla on suuri suunta ja suuri näyttelijä. Sanotaan, että katsotaanpa, mitä suosituilla sivustoilla on meille juhlia Marvelin Spider -miehen uusinta uudelleenkäynnistystä. Olemme sisällyttäneet DesignByHumans, Zazzle, Truffleshuffle sekä Teetturtle.

0/5 (0 arvostelua)

Uncategorized

Taiteilijat T -paidat, Serge Gainsbourg Edition

aivan ensin se sai minut menemään “whaaat?” kaikki. Ollakseni täysin rehellinen, emme uskoneet, että Serge Gainsbourg pystyi koskaan myymään mitään muuta kuin hänen musiikkiaan, vaikka täällä olemme menossa, paljon vuosia hänen kuolemansa jälkeen, Tee -paitoliiketoiminta teki päätöksen hyödyntää hänen virityslainauksiaan varten Linja typografia-t-paitoja. Joo, ok, se ei ole englanti, se on pikemminkin rakkauden kieli, ranska, mutta me kaikki ymmärrämme, että viime aikoina ranskalaisilla oli menetelmä herättää itsensä uudelleen.
Me kaikki kyseenalaistamme, mitä Charlotte uskoo tähän … Me kaikki ymmärrämme, että hänellä oli erityinen yhteys isänsä kanssa. No, älä usko vain siihen … nämä taiteilija T -paitot ovat mukavia. Miksi? Koska Sergellä oli sellaisia ​​viisaita sanoituksia, jotka puhalsivat mielen pois. Jos kysyt minulta toista kertaa, ilmoitan, että saan teepaitoja, joissa on serge -lainaus. Joo, myös verkkosivusto on ranska, se on kirjoitettu ranskaksi, mutta me kaikki ymmärrämme vähän ranskaa nykyään.
Ollakseni täysin rehellinen, vaikka olemme erikoistuneet grafiikkaan ja vektoritaiteeseen, tunnustamme, että myös teepaitoihin painetut vahvat viestit voivat myös tehdä meistä kumartumaan. Mistä löysin tämän verkkosivuston? Perusvastaus: Mistä löydät kaikki mahtavat asiat: Facebookissa.
Mutta Serge Gainsbourg ei ole ainoa vieras tällä verkkosivustolla! Voit myös löytää naisen Gaga Tee -paitoja ja samoin Rolling Stones -t-paitoja. Ymmärrät kaikki, että olen valtava musiikin rakastaja, varsinkin jos se on hienoa musiikkia, joten musiikin tee -paidat voivat vain saada sydämeni myös villiksi monta kertaa.

0/5 (0 arvostelua)

Uncategorized

Säästä 20% nyt innovatiivisilla markkinoilla

Innovatiivinen markkinasyle

Joulupukki on tämän vuoden alkupuolella sekä innovatiivisille markkinoiden harrastajille että digitaalisille resurssien harrastajille. Valittujen tuotteiden tyypissä on viime aikoina ollut muutamia fantastisia tarjouksia, sivustolla. Ehkä ne eivät olleet kuppi teetä. Ehkä silmäsi jotain muuta sinulle digitaalikirjastolle. No, tällä kertaa on joulumyynti, jossa on 20%: n alennuskuponki seuraavalle ostoksellesi riippumatta siitä, mitä valitset. Bundle -tuotteet tekevät tietysti poikkeuksen, koska niillä on jo edullinen hinta. Mutta jos haluat ostaa yksityisiä tuotteita, kuten osakevalokuvia, teemoja, fonttityylejä tai lisäosia, tämä on mahdollisuus saada ne. Tämä on kertaluonteinen tosite, joka koskee koko tilaustasi, joten valitse järkevästi samoin kuin pidä mielessä-sitä suurempi osta, sitä suurempi alennus, joten sitä paljon parempi tarjous sinulle.
Myynti vanhenee noin 4 päivässä, joten on vielä paljon aikaa tehdä varovainen listaus mitä tahansa tulevalle vuodelle vaadit, 10 953 riippumattomasta luojasta. Napsauta vain ”lunasta nyt” -painiketta, vakuutusta vaatia kuponkisi, jolloin sinulle ilmoitetaan, että se on aktiivinen, ja siitä lähtien mitä tahansa saat 20%: n alennuksen. Erittäin loistava lahja joulupukin bittien haltioilta innovatiivisilla markkinoilla.

0/5 (0 arvostelua)

Uncategorized

Pieni nahka

mekko: ASOS | Takki: Zara (samanlainen täällä) | Saappaat: Ivanka Trump | Mansetin rannekoru: J. Crew (samanlainen täällä ja täällä) | Kaulakoru: Gorjana | Rings: Gorjana | Korvakorut: Vintage | Aurinkolasit: Prada | Puola: Essie (FishNet Scankit)

Katso jopa paljon enemmän tyylikkäästä työasemasta…

Bloglovin+Instagram+Facebook

Twitter+Pinterest

Uncategorized

Kukkapommittajatakki

< - Urheilullisen siluetin kiehtova rinnastaminen hienosäädetyllä kukka-jacquardilla tekee kukkapommittajatakista yhden suosituimmista kuvioista kevään ja kesäksi. Käytin tätä ryhmää aikaisemmin Work Week -tapahtumassa, mutta se voi kuitenkin näyttää yhtä hyvältä haluamasi farkkuparin kanssa viikonloppuna kuin pystyy tämän toimiston laskostettujen housujen kanssa. Parempaa vielä, heitä se harteillesi tänä kesäisin urheilemalla valkoista perusmekkoa, samoin kuin olet saanut itsellesi voittavan ilmeen. Värit ovat yhtä hyvin ihania sanoille ... < - Kukkapommittaja: Ted Baker | Housut: Topshop | Camisole: Samanlainen täällä | Aurinkolasit: sunnuntai jossain | Kengät: Saint Laurent (samanlainen täällä ja täällä) | Laukku: Chanel | Korvakorut: Argento vivo < -

Uncategorized

Pique Polo- ja liinavaatteiden leopardihousut

Olet kuullut minun vahaa leopardin trendistä viime kuukausina, ja nämä liinavaatteiden rajatut housut ovat yksi suosikkini löytöistäni. Heidän elastinen röyhelö vyötärö lisää korkeimman mukavuuden ja varmistaen samalla upean istuvuuden. Samaan aikaan pellavakangas on ehdottoman dynaaminen valinta kesäksi – joka antaa kaiken liinavaatteiden kevyen hengittävyyden kuumina kesäpäivinä (kiinnitä itse, ne ovat melkein täällä!), Kun leopardipainatus kattaa minkä tahansa taipumuksen, että pellavakangas saattaa joutua rypistämään helposti.

Olen aina varovainen leoparditulosteista, jotka voivat näyttää halvalla, ja olen iloinen voidessani ilmoittaa, että nämä näyttävät yhtä hyvältä henkilökohtaisesti kuin valokuvissa. Painatus on valoisa ja tyydyttynyt, mikä tekee näistä Pantaloonsista ihanteellisen lausunnon kesän työpäiville tai viikonloppuihin.

Kuten olemme aiemmin keskustelleet, tänä keväänä on kaikenlaisia ​​uskomattomia retro -paitasuuntauksia, ja Polo Tee -paita ei ole poikkeus. Klassisen polon nostalgia lisää yhtyeen ylimääräisen viileän elementin säilyttäen samalla tyylikkään ja perusesteetin dramaattisen housun korvaamiseksi. Voin jo kertoa, että tämä on Summer Tops -kokoonpanoni MVP.

< 98,00 dollaria 275,00 dollaria 59,99 dollaria 89,50 dollaria 98,00 dollaria 80,00 dollaria 69,00 dollaria 55,00 dollaria 495,00 dollaria 89,50 dollaria 42,00 dollaria 58,44 dollaria 195,00 dollaria - Housut: J. Crew | Polo -paita: Burberry (samanlainen täällä ja täällä) | Nilkkihihna sandaalit: Steve Madden | Käsilaukku: gucci (samanlainen tässä) | Huuli: Bobbi Brown < -