Archive: August 31, 2022

Uncategorized

Trendit ja konservatiivinen toimisto

2019 -päivitys: Katso viimeisimmät keskustelumme vihamielisistä vuoden 2019 muotisuuntauksista.
Mitä suuntauksia nuorempi nainen voi turvallisesti käyttää töihin? Et halua pukeutua liian “vanhaan” – mutta et myöskään halua näyttää liian trendikkäiltä ja/tai tyyleiltä, ​​jotka eivät ole sopivia työvaatteille. Joten keskustellaan: trendit ja konservatiivinen toimisto.
{Aiheeseen liittyvä: Onko jotain todella klassista muodissa?}
Kuinka löydät tasapainon niin, että näytät ammattimaiselta tuntematta kuin sinulla on jonkun toisen vaatteet? Lukija K ihmettelee …
Olisitko kiinnostunut tekemään ominaisuus, joka on suunnattu yleisösi nuorimmalle? 23-26yo-naaraat? Tämä koskee nuorten/trendikkään ja toimiston välistä rajapintaa. Vaikka monet esineiden TPS-ominaisuudet ovat hienoja, voin myös nähdä tavan, jolla voi olla ennenaikainen nuorempi väestöryhmä tehdä ostoksia näissä tyyleissä. Haluaisin näyttää esimerkiksi arvokkaalta, mutta ei välttämättä vanhemmalta kuin minä.
Tämä on hieno kysymys. Konservatiivisessa toimistossa on kyse klassisesta, tyylikkäältä ilmeestä-sinulla on aina hyvin tarjoillaan rapea valkoinen pusero, yksinkertainen vaippamekko, pari upeita pumppuja, hyvin räätälöity bleiseri ja vastaava hame ja housut.

Yllä kuvassa, parhaat naisten kauluspuserot vuodesta 2022: yksi / kaksi / kolme / neljä / viisi

Jotkut tyylikkäimmistä vaippamekoista työhön vuodesta 2022: yksi / kaksi / kolme / neljä / viisi (ei kuvassa, mutta myös)

Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkit ja Corrette® voi ansaita palkkioita tämän viestin linkkien kautta tehdyistä ostoista. Lisätietoja täältä. Kiitos paljon tuestasi!
Näissä suhteellisen kapeissa rajoissa on kuitenkin suuntauksia, ja ne ovat suuntauksia, joiden kanssa mielestäni voit kokeilla, ilman että ne tekevät sinusta näyttämään sopimattomalta. Joten kaivataan sisään.
Ensinnäkin, määritetään sellainen suuntaus, josta emme puhu konservatiiviselle toimistolle:

Se ei ole koskaan vartalon baring (että sadonkorkin on odotettava viikonloppua). Se ei koskaan paljasta ihoa (tai saa jonkun muun huolestuneena, että se yhtäkkiä menee). Se ei muistuta millään tavalla buduaalista (joten en todellakaan pidä esimerkiksi toimistolle pitsiä).
Joten vaikka olen nähnyt viime aikoina joitain tappajamekkoja, joissa on paljaat selkät (tarkoitan, c’mon!) Pysyisin heistä poissa töistä. Lisäksi-olen nähnyt Kimonosin luettelossa samassa luokassa kuin Blazers myymälöillä, enkä ole pystynyt selvittämään, kuinka tunnen niitä-mutta mielestäni he menevät inspiroituneeseen boudoir-luokkaan työhön .
Se voi olla ”uusi ilme” – niin kauan kuin se on ollut olemassa noin viisi vuotta. Esimerkiksi polvisaappaat ovat olleet vain iso asia vuoden tai kaksi (ellet ole oikeastaan ​​merirosvo), ja radan housun trendi on aivan liian uusi toimistolle.
Ole erityisen varovainen ajatellen, että jokin on kunnossa työlle vain siksi, että tuotemerkki, jonka yleensä yhdistät työpukuihin, myy sitä. Olin äskettäin juhlissa, ja nuori, viileä naispartneri tarttui minuun siitä, että hänen piti nuhtella nuorempia kumppaneita raidahousuista. “En välitä siitä, että he ovat teoriaa”, hän piiskasi. (Myös hänen ei-nos-luettelossa: ylin solmu.)
Se ei koskaan uhmaa logiikkaa. Peep Toe Bootie, Hi-Low-mekko, jumpsuit, Culotte… Ei, ei, ei, ei. Jos työskentelet muodissa, hienoa; Käytä haaremihousuja ja kimonoja, joissa on sadonkorkeus ja mene kaupunkiin – mutta jos työskentelet laissa tai pankissa, se on ehkä huonosti neuvottu.
Joten tässä on sellaisia ​​trendejä, joita todella puhumme siitä, että olemme hyväksyttäviä työhön, sitten (vaikka tietysti tiedät toimistosi):

Colorblocking – se on ollut iso trendi jo muutama vuosi ja on edelleen vahva
Värit – esimerkiksi vuoden väri on Marsala
Kaulattomat bleiserit ovat nykyaikaisempia kuin klassiset bleiserit (katso eilen keskustelemasta teoriapuku) Peplum (tämä yksityiskohta bleisereistä, puseroista ja jopa mekkoista on ollut erittäin kuuma muutaman vuoden ajan)
Nilkkahousut rentopäivinä
Istuvuus- ja soihdutusspuvut
Näen meshin trendin, joka mielestäni on enemmän inspiroitunut aktiivisten vaatteiden trendistä eikä alusvaatteista – lähestymistapa varoen, mutta mielestäni se voi olla kunnossa, kuten tässä mekossa
Kaikki miesten vaatteiden inspiroimat trendit ovat yleensä OK – esim. Oxfords, Loafers, Gingham, joka on tällä hetkellä kaikkialla (rakastan tätä drapey gingham -puseroa)…

Kuvassa alla, myötäpäivään: OTK -saappaat, Gingham -pusero, kimono, leipät, sato, raidahousut.

Jos luulet olevani hullu, katso joitain kommentteja viesteihin, joissa olemme puhuneet melko lievistä suuntauksista, kuten punoksista, nilkkahousuista tai jopa viimeaikaisesta viestistämme Crossbody -laukkuun. Toinen viesti, joka voi olla sinulle hyödyllinen, kun punnitset näitä kysymyksiä: keskustelumme “vaatteiden voimaannuttamisesta” vs. pukeutumisesta.

Lukijat, mitä ovatnull

Vapaa viikosta-villiseinä Kabay Seventyeight

ilmainen vektorihahmo Metropolitan T-paidasta
Koska blogi on jatkoa äidisivustollemme Tshirt Factory.com, meillä on taipumus ilmoittaa sen uutisista ja tarjouksista heti, kun ne julkaistaan ​​sivustolla. Siksi saatat nähdä meidän linkittävän sinne takaisin yleisemmin kuin ei.
Näkyvimmät viestit, kuten saatat arvata, ovat ilmaiset resurssit sekä ymmärrämme tämän tyylimallin tarjotaksemme malleja halvempia, kun räätälöity työ muuttuu enemmän ja arvokkaammaksi sekä arvokkaammaksi. Pitäisi olla, että menetelmä-avoimen pääsy ennalta suunnitelluille resursseille motivoi enemmän kuin enemmän ihmisiä aloittamaan graafisen suunnittelun tiellä. Kyse on päättäväisyydestä, pyrkimyksestä ja ohjelman taitosta pysyä ohjelman ja viedä se seuraavalle tasolle.
Joten ilmaiset teepaitomallit tarjoavat maun korkealaatuisista tulosteista, joita voit käyttää DTG -tulostimen testaamiseen, tehdäksesi itsestäsi loistavat teepaitit tai monet muut henkilökohtaiset käytöt. Kielletään tyylin teollisuuskäytön digitaalisessa muodossa. Kuvan kirjoittajan kunnioittaminen ja hyvitys sen sijaan, että sen käyttäminen on omaa, on todella laillinen velvoite.
Toivomme siis, että nautit tavallisesta ilmaisesta vektoristamme, älä epäröi ottaa yhteyttä suunnittelijaan, joka tarjoaa sitä ja osoittaa arvostustasi, samoin kuin lähettää meille vinkkisi siitä, kuinka voimme parantaa ilmaista osaa.
Tällä viikolla tuottelias kuvittaja Kabay Seventyeight asettaa yhden tyyleistään ilmaiseksi, ”villi seinä”, joka on tuotettu Corel Draw: lla ja Adobe Illustrator. Sitä tarjotaan sekä EPS: ssä että AI -muodoissa, joissa on 2 erotettua kerrosta, joten näytön tulostamisen pitäisi olla helppoa. Nauti siitä viisaasti!

0/5 (0 arvostelua)

Ilmainen sarjakuvalehden vektori-huutot-T-paita Factory

Sarjakuvavektorien huutot
Kirjoittaja: Freepik
Lisenssi: Freepikille on ominaista
Tyyppi: Vektorikuva
Päivämäärä: Torstai, 10.4.2014
Luokka: Sarjakuva
Tiedosto: AI
ladata

Voit käyttää tätä sarjakuvan vektorikuvaaan täysin vapaasti:
– Sekä henkilökohtaisille että kaupallisille hankkeille ja sen muokkaamiseksi. – Sivustossa tai esityksen suunnittelemallissa tai sovelluksessa tai osana suunnittelustasi.
Et saa:
-Sub-lisenssi, myydä tai vuokraa se. – Sisällytä se mihin tahansa verkko- tai offline -arkistoon tai tietokantaan.
Määritys:
Credit freepik tällä linkillä: ”Suunnittelija freepik.com”. Voit nähdä koko lisenssin osoitteessa :.

0/5 (0 arvostelua)

Päivän inspiroiva grafiikka – Dragon Designs

En ole niin hullu videopeleistä, mutta tunnistan hyvän suunnittelun, kun näen sellaisen. Jotkut fantastisimmista lohikäärmeen malleista tulevat sieltä, minun on myönnettävä. Tänään meillä on erinomaisia lohikäärmegrafiikoita, jotka puhaltavat mieltäsi. Heistä yksityiskohdat vain hämmästyttävät minua, koska ne tekevät piirustuksesta niin elämän kaltaisen. Pelkään vähän vain katsomalla niistä, jotka potkut silmänsä. Ymmärrän myyttisten olentojen pakkomielle ja tämä on yksi esimerkki miksi teen. Lohikäärmeet ovat majesteettisia, pelottavia ja inspiroivia, kaikki samanaikaisesti.
Dragon Designdragondragondragondragon

0/5 (0 arvostelua)

Uncategorized

Kahvitauko: Keräilijän laatikko

Jos olet kuin minä (ja hauskaa tilaamalla kohtuuhintaisia ​​silmälaseja verkossa), tämä laatikko näyttää taitavalta, ihanalta menetelmästä niiden tallentamiseksi (ja ha, paljon parempaa kuin minun Taktiikka heittää ne kaikki laatikkoon). Uskon, että se näyttäisi ihanalta istua lipastolla tai turhamaisuudella tai jopa istuisi työpöydälläsi olevasta menetelmästä töissä. Se on 39 dollaria Bonlookissa. Keräilijän laatikko
Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkkejä sekä Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Lisätietoja täältä. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan meille keinot tehdä maksuja linkittämällä Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin.
Työvaatteiden myynti 9.23.22: lle (suosikkimme lihavoituna!):
Ann Taylor – 30%: n alennus ostostasi (poissulkemisia koskevat).
Amour Vert-Kauden päättyminen, jopa 50%: n alennus (loistava silkkipuseroille ja ympäristöystävällisille vaatteille).
Banaanin tasavalta-puolivuosittain ystäviä ja kotitaloustapahtumia, 40% alennuksen koko hinnasta!
Banaanin tasavallan tehdas-puolivuosittain ystävät ja kotitaloustapahtuma, 50%: n alennus ostoksille!
J.Crew – Ylimääräiset 30% alennuksen myyntityylit
J.Crew Factory – jopa 50%: n alennus kaikesta; Kaikki denim 49,95 dollaria; ylimääräinen 15%: n alennus topista, paitoista ja kengistä
Parvi – 50% alennus kaikesta ja ilmaisesta toimituksesta!
M.M. Lafleur – Säästä jopa 80%
Neiman Marcus – Viimeinen puhelun myynti, jopa 75% alennuksen!
Nordstrom – Summertime Sale on päällä! Säästä jopa 60% 9/12: lla
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70% alennuksen!
Victoria’s Trick-Säästä 40-70% 1000-luvulla myyntityyleistä

Muu huomion myynti:
Buffy – jopa 35% alennustaan ​​vuodevaatteistaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä

Jotkut uusimmista viesteistämme täällä Corporettessa…
12 Yksinkertaista toimistoa varten

Helppo tapa pitää mielessä ottaa lääkkeesi

Mitä ostaa töistä Ann Taylorissa

Mitkä ovat haluamasi televisio -ohjelmat työvaatteiden inspiraatiolle?

Upeat omenan pikakuvakkeet auttamaan sinua töissä

Naimisissa väkijoukon kanssa ja on hienoa olla aviomies

On aika olla rohkea, menettää esteet ja kaduille. Paljon rikkipitoista NYC -tuotemerkkiä, joka on suunnattu enimmäkseen naisille – esittelee ensimmäisen koko kokoelmansa miehille.
Provokatiivisessa tyylissä tämä syksyn kokoelma koostuu t-paitoista, puseroista, hupparista ja korkkeista, jotka integroivat voimakkaasti brändin allekirjoituslohjaisen, estografiikan. Julkaisu on myös talossa kolmen kappaleen kapseliin teepaitoihin, jotka suoritetaan yhteistyössä eroottisen, New Yorkin ammattivalokuvaajan melko puke kanssa.
Nyt ymmärrän, että katuvaatteiden muodit ovat kyllästyneitä säädyllisyyteen, vain avioliitto on hyödyntänyt tätä tyyliä koskaan ottaen huomioon, että vuoden 2004 alku vuonna 2004. Nykyään, vuosikymmentä myöhemmin, liiketoiminta on kasvanut uskomatonta – kehityksen välillä Vaatteet sekä tuotemerkit, jotka lisäävät merkintöjä paikalla, on selvää, että väkijoukko on ottanut haltuunsa.
Ei enää pelkästään teepaitoja, jotka ovat naimisissa väkijoukon kanssa, on laajentunut valtavaksi leikkaus- ja ompeleen, denimin, lisävarusteiden kokoelmaksi yhdessä erinomaisen yhteistyön salkun kanssa, mukaan lukien Jobs Colette, Kangol, Nike, Lacoste, Burton, Casio, Burton, Burton , samoin kuin enemmän. Heillä on saattanut olla nöyrä alku, mutta tänään naimisissa olevan elämän kanssa naimisissa on täydellinen elämäntapa, joka keskittyy vain vaatteisiin, mutta myös naisten vaikutteisen yhteiskunnan kulttuurielementtien tuomalla.
Jos ajattelet lausunnon antamista, voit saada täältä teepaitoja.

.

0/5 (0 arvostelua)

Uncategorized

Tiistaina TPS-raportti: Abril-takki

Everyday TPS -raportimme ehdottaa yhden palan työhön sopivia vaatteita moniin hintoihin. Pidän uusista ”Cool Girl” -takkeista, jotka ovat nyt ihanteellisia, samoin kuin uskon, että tämä Club Monacon Abril -takki on erinomainen esimerkki trendistä. Kuten lovetut, käänteiset nahkat, musta sekä valkoinen tweedy villa, samoin kuin avoin rintama sekä jonkin verran muotoisia hartioita. Se on 289 dollaria Club Monacossa.
Selvitysosa on lopullinen myynti, valitettavasti, mutta heillä on kuitenkin muutama hieno kappale, kuten tämä tai tämä. Abril-takki PSST: Tässä on samanlainen plus-kokoinen takki halvemman vaihtoehdon lisäksi. Näkyt erinomaisen kappaleen, jonka haluat suositella? Ole hyvä ja lähetä sähköpostia tps@corporette.com.
Tämä julkaisu koostuu tytäryhtiölinkeistä ja Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täältä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on luotu toimittamaan meille, jotta meille tehdään maksuja linkittämällä Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin.
Työvaatteiden myynti 9.23.22: lle (suosikkimme lihavoituna!):
Ann Taylor – 30%: n alennus ostostasi (poissulkemisia koskevat).
Amour Vert-Kauden päättyminen, jopa 50% alennus (loistava silkkipuseroille ja ympäristöystävällisille vaatteille).
Banaanin tasavalta-puolivuosittain hyviä ystäviä ja kotitaloustapahtumia, 40% alennuksen täysimääräisesti!
Banaanin tasavallan tehdas-puolivuosittain hyviä ystäviä ja kotitaloustapahtumia, 50%: n alennus ostoksille!
J.Crew – Ylimääräiset 30% alennuksen myyntityylit
J.Crew Factory – jopa 50%: n alennus kaikesta; Kaikki denim 49,95 dollaria; Ylimääräiset 15%: n alennuksen topit, teepaitit ja kengät
Parvi – 50%: n alennus kaikesta ja ilmaisesta toimituksesta!
M.M. Lafleur – Säästä jopa 80%
Neiman Marcus – Viimeinen puhelun myynti, jopa 75% alennuksen!
Nordstrom – Summertime Sale on päällä! Säästä jopa 60% 9/12: lla
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70% alennuksen!
Victoria’s Trick-Säästä 40-70% 1000-luvulla myyntityyleistä

Muu huomion myynti:
Buffy – jopa 35% alennustaan ​​vuodevaatteistaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä

Jotkut uusimmista artikkeleistamme täällä Corporettessa…
12 Yksinkertaista toimistoa varten

Helppo tapa pitää mielessä ottaa lääkkeesi

Mitä saada töitä Ann Taylorissa

Mitkä ovat haluamasi televisio -ohjelmat työvaatteiden inspiraatiolle?

Upeat omenan pikakuvakkeet auttamaan sinua töissä

T -paitataide, hevoseni!

Tässä on asia, kun nyrkkinä kuulin t-paitoista, joissa hevoset on painettu, en ollut niin innoissani. Ja se ei ole siksi, että en pidä hevosista. Itse asiassa rakastan hevosia, koska ne muistuttavat minua isoisäni pihasta. Tästä huolimatta t-paitoja hevosten kanssa? Idea sai minut ajattelemaan Wild Wild Westin, Marlboro Cowboysista ja Clint Eastwoodista, ja idea ei ole tarkalleen yksi suosikkini.
Buuut, mielipiteeni muuttui, kun näin heidän tekemänsä T-paidat vuorella. Hitto, nuo hevosen painettu T-paidat ovat niin viileitä! Ne muuttivat koko näkökulmani teesiensä kanssa. Voit todennäköisesti nähdä, kuinka mukava tulostus menee itse t-paidan väriin. Se olisi totta t -paitataide – se näyttää maalausta, hyvää ja hienostunutta maalausta. Tietenkin … hevoseni, tässä t-paitoissa on jotain erittäin mielenkiintoista. Se tekee Clint Eastwoodista ja Cowboys -päivityksestä mielessäni, ja se tuo erämaa -ajatuksen, kun se oli takaisin päivinä, jolloin pilaantuminen ei ollut ongelma. Kuka on lukenut viestejä viime aikoina, tietää riippuvuudestani vanhoihin aikoihin. Ja joo, miksi ei, nämä t-paitot muistuttavat minua mustasta kauneussarjasta, jota katselin lapsena.
Kaikki tämä yhdistettynä taiteen kanssa, ja sinne menet: Saat kaikkein upeimmat hevospainetut hevoset-t-paidat.
T -paita art paita artt paita artt paita artt paita taide

0/5 (0 arvostelua)

Uncategorized

Kevään 4 parasta kunto -muotisuuntausta, jotka kannattaa investoida

Top 4: n kunto -muotisuuntaukseen keväälle, johon kannattaa sijoittaa
21/06/2016, lähettänyt Alanic Global
Saako se todella tylsistyneeksi ja motivoituneeksi ajatellessaan käyttää samoja kuntosalien samoja kuntovaatteita? Jotkut johtavista valmistajista laativat utelias vaatteita, pitäen tuoreet trendit mielessä, jotka ovat täynnä hauskaa ja omituista. Joten tarkista nämä ulkomaalaiset trendit ja maustele harjoituskaapistasi.
Epäsymmetrinen vetoketju
Se on vihdoin ajan siirtäminen klassisten suosikkeihisi ja pitää maailma arvaamassa seuraavasta merkittävimmistä suuntauksistasi, olipa se sitten kuntosalilla tai kadulla. Hopeaharmaa huppari, jossa on epäsymmetrinen vetoketjullinen muotoilu, on aivan ihanteellinen kääriä sinut koskemattomuuden oodleihin, kun ulkona on kylmä kevään varhain aamulla. Voit käyttää sitä valkoisen t-paidan ja joukkueen päällä, jossa on mustia säärystimiä ja valkoisia lenkkarit.

Koska tukkumyynnissä on saatavana laaja valikoima vaihtoehtoja puseroissa ja hupparissa, myyjät voivat tarkistaa väriyhdistelmänsä ja mallinsa, kuten zip -upit ja vetää asiakkaitaan.
Strappy Sports Rintaliivit
Strappy -urheilurintaliivien tulosteet ja mallit ovat niin seksikkäitä, että haluat jättää säiliöiden yläosat kotona. Jopa kuuluisuudet on tyypillisesti tunnistettu kuntosalin ulkopuolella, jossa on urheilurintaliivit värien ja grafiikan sateenkaaressa fantastisilla strappy -malleilla. Kun suunnittelijat pyörivät tuoretta ulkonäköä värien, kuten kuuman vaaleanpunaisen, pullonvihreän, kanarian keltaisen ja mandariinin, keitosta, on yksinkertaisesti epäreilua piilottaa mahtava tuloste perus-, tylsän paidan takana. Vaikka et voi istuttaa ylimmän kerroksen, käyttämällä seksikäs rintaliivit alla, se varmasti maustetaan harjoitusohjelmasi ja saa sinut tuntemaan kaiken energisen työntää kaikki rajat.

Satosäiliöt
Pieni rohkea kokeilee vaatteesi voi viedä sinulle hieman enemmän etäisyyden olla tyylikäs nainen kuntosalilla tai jooga -luokassa. Rajattujen säiliöiden yläosat kevyellä, helppo-breezy-tyylillä antaa miellyttävän reunan ja runsaasti hienovaraisuutta koko asuun. Valitse kevään kunto-vaatekaappisi kohdalla kukka numero, joka on yhtä herättävä, jotta iho on yhtä hengittävä.

Jos yrityksen omistajat haluavat laajentaa varastojaan näillä tankkitoppeilla ja muilla tukkumyynnin vaatekappaleilla, heidän tulee ottaa yhteyttä maineikkaaseen vaatetuottajaan verkossa ja tehdä tilauksensa irtotavarana.
Hienovaraiset raidat
Tulosteiden jälkeen raidat ovat uusi trendsetter tälle kaudelle. Jos yrität raitoja ensimmäistä kertaa, valitse jotain hienovaraisista muodoista. Vaikka shortsien vastakkaiset raidat lisäävät tekstuuria, säiliöiden yksiväriset yksiväriset vievät kirjaimellisesti kuntosalilta kadulle ja takaisin.

Koska raidat asettavat uuden trendin, myyjät voivat pankkia laajalle valikoimalle yläosaa, urheiluliivit, shortsit ja housut raidallisissa kuvioissa ja lovivat tavanomaisia ​​varastojensa. Tilauksen varaamiseksi heidän on otettava yhteyttä maailmanlaajuisesti tunnustettuun harjoitusvaatteiden tukkumyynnin tarjoajaan ja lähettämään räätälöityjä tarpeitaan ja yksityiskohtia verkossa.

Tunnisteet:
Tukkumyyntivaatteet
tukkumyyntivaatteet
harjoitusvaatteet tukkumyynti

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Uncategorized

Kahvitauko: Puun breezer Flat

Allbirds on ollut tutkallani melko jonkin aikaa, mutta en ollut kokeillut niitä viime aikoihin asti, jolloin Annin äskettäinen Corporettemoms Weekend Open Lange vaikutti minuun. (Hän esitteli Allbirdsin puunpoikien liukastumisia.) Minua kiehtoi hänen mainitsemaan Allbirds Rerun, joka tarjoaa ”varovasti käytettyjä” Allbirds-kenkiä.
70 dollarilla-100 dollarin sijasta-sain mustan kuvitellun tyylin parin, puun breezer-asunnon sekä samankaltaisessa kunnossa näkyvät kengät. (Rerunilla tarjotut tyylit ja värit vaihtelevat, joten tarkista myöhemmin, jos haluamasi kenkä ei ole varastossa.)
Nämä kengät ovat niin mukavia! En ole koskaan ennen yrittänyt neuloa asuntoja – mukaan lukien Rothyn mukaan – samoin kuin pidän näistä ja käytän niitä paljon tänä keväänä ja sen ulkopuolella. Voin kertoa, että he eivät tarjoa minulle rakkuloita, kuten muutamalla muilla asunnollani. En ole vielä yrittänyt pesua niitä, joten en voi puhua siitä, mutta arvostan sitä, että ne ovat pestäviä.
Puun breezer -litteä, joka on valmistettu eukalyptuspuun kuidusta FSC: n lisensoiduista metsistä, on 100 dollaria. Sitä on saatavana lukuisissa väreissä sekä väriyhdistelmät koko 5–11.
PSST: Hyödynnä tätä linkkiä 15 dollarilla pois!
Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkit, samoin kuin Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täällä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Huomautuksen työvaatteet 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70% alennuksen!
Neiman Marcus – Sale on myynnissä, jopa 75%: n alennus!
Net-a-Porter-7000+ uutta linjaa lisätty, jopa 80% alennus!
Nordstrom – 7000 uutta naisille
Lo & Sons – jopa 50% alennus!
Mercer – varastotilan myynti: Jopa 60% alennus
Parvi: Kesäaika: Jopa 70% alennusrutiinikustannukset
J.Crew-75 dollaria Denim ja paljon enemmän kulumistyylit
J.Crew Factory-40–60 dollaria kaikesta; 10 dollaria jokaisesta kuluttamasi 50 dollaria

Muu huomion myynti:
BUFFY-TOTEUTTAVAT SÄÄNTÖT: Jopa 15% heidän vuodevaatteiltaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä
Untuvaisuus – asuintilan myynti: Jopa 30% alennus (lukijat kuten heidän valaistuksensa)