Denim -takkiasut, joita et tiennyt tarvitsevasi

Oct 10, 2022 Clothing Accessories

denim -takkiasut, joita et tiennyt sinun tarvitsevan
15.9.2020, lähettänyt Alanic Global
Denimtakki on välttämätön vaatekaappissasi riippumatta vuodenajasta. Mutta se on erityisen paras kerrospalaa syksylle riippumatta siitä, käytätkö sitä itsessään vai lämpimän takin alla. Se on monipuolinen ja voi olla viimeistely melkein minkä tahansa asuun.

Joten auttaaksesi sinua pyrkimyksessäsi, yksi Miamin suosituimmista tukkuvaatteiden valmistajista, on keksinyt tyylikkään kokoelman farkkutakkien, jota sinun on ehdottomasti katsottava. Katsotaanpa siis tyylikkäimmistä asuista, jotka voit vetää pois farkkutakkeilla.

Jos haluat todella tehdä jean -takin erottumaan, voit valita värikkään. Kymmenet päättäjät nostavat farkkutakkipelinsä käyttämällä niitä vihreässä, vaaleanpunaisessa ja jopa violetissa. Voit valita varjostin paljon enemmän kauden aikana, joten valitse kesälle valkoinen ja kokeile syksyllä oranssia. On aika alkaa kokeilla asujasi.
Häiriöllinen farkkutakki saa vähän apua minimaalisesta vyöstä. Se ei vain korosta vyötäröäsi, vaan lisävaruste tekee takista paljon hyväpalkkaisemman ja modernin. Erinomainen naisille, joilla on tiimalasi.
Älä kuuntele muoti natsia. denim farkku on sisällä! Denimin ei tarvitse vastata välttämättä, se on todella paljon enemmän mittasuhteista ja sen pitämisestä lisävarusteesi kanssa. Rapean valkoisen napin, baseball -lippien ja nilkkahihnan kantapää, kosketus pitävät asiat hienostuneina ja kiillotettuina.
Lisää khaki-takki All-Denim-yhtyeellesi auttaaksesi sinua nostamaan ulkonäköäsi. Voit käyttää suosikki farkkutakkiasi kaivannon takin päällä tai alla, riippuen siitä, kuinka paksu se on. Paras vetää pois tytön, joka rakastaa hälinä!

Alanic Global · Denim -takkiasut, joita et tiennyt tarvitsemasi
Haluatko investoida Naisten vaatteisiin USA: iin? Katso suositun valmistajan virtuaalikokoonpano ja etsi tiettyjen tuotteiden MOQ, johon haluat sijoittaa myymäläsi. Ilmoita tukkumyynnin tarpeet pudottamalla postin asiakaspalvelun tiimille.

Tunnisteet:
farkkusasut
denimitakit
farkkutakkien valmistajat
farkkutakit tukkumyynti
tukkuvaatteet Miami
Naisten vaatteet USA

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *