Jooga talossa – 5 vinkkiä hyödyntääksesi joogaistuntoja

Sep 3, 2022 Clothing Accessories

jooga talossa – 5 vinkkiä hyödyntääksesi joogaistuntoja,
11.11.2018, julkaissut Alanic Global
Miljoonat ihmiset menettävät joogaa talossa joka päivä. Niin kiitettävää kuin se on, kysymys on, että suurin osa heistä lopettaa työskentelyn parhaiden istuntojensa saavuttamiseksi.
Ja ehkä se on yksi valtava syy, miksi aina ehdotetaan siirtyä joogatunneihin sekä menetelmään pätevien kouluttajien ohjauksessa sen sijaan, että luottaisi yksinomaan DIY -poseereihin.
Mutta jälleen kerran ymmärrämme, että tiukka rutiinisi ja muut velvollisuutesi antavat sinulle vähemmän aikaa säästää edes hengittämiseen, puhumattakaan matkalla päivittäisiin 45 minuutin joogatunneihin.

Hektisen ja kodin jogis-paljon tällaisen tämänkaltaiselle tässä on viisi voittovinkkiä saadaksesi parhaan tuloksen jopa pienistä 20 minuutin joogaistunnoista-
1. Kuuntele itseäsi ja vartaloasi
Älä noudata sokeasti kaikkia vinkkejä ja poseeraa ymmärtämättä tarkalleen, miten se auttaa sinua. Koska ymmärrät itseäsi paremmin, improvisoi erilainen lahja tyydyttämään tarpeitasi.
Ymmärrä kehosi rajoitukset. Epämiellyttävien poseerien tekeminen – kuitenkin hyödyllinen – tai jatkaminen pitkiä aikoja voi tehdä enemmän vahinkoa kuin hyötyä.

2. Päällysin itsesi täydellisiin joogavaatteisiin
Tämä on yksi varmimmista menetelmistä yleisen suorituskyvyn parantamiseksi – investointi korkealaatuisessa joogassa. Paljon parempi käyttää täydentämään joustavuutta; Varmista, että olet hyvin tuuletettu; Pidä hikoilu poissa. Kun tunnet olosi mukavaksi, rento, pimpping suorituskykyäsi, on helppoa. Nykyään parhaat fyysiset kuntovaatteet tarjoavat monia erinomaisia ​​jooga rintaliivit, säärystimiä, teepaitoja ja enemmän, jotka ovat huippulaatuisia. Sekä hienoimman osan? Ne ovat erittäin edullisia.

3. Pidä pois kaikki häiriötekijät
Vaikka olet järjestänyt 10 minuutin joogaistunnon, suhtaudu siihen tosissaan ja estät kaikki häiriötekijät. Pidä puhelimesi etusijalla. Varmista, että olet yksin huoneessa, ovet ja ikkunat ovat suljettuja, samoin kuin sitä ei ole melua. Varhain aamulla on todennäköisesti paras aika tehdä jooga, kun asiat ovat paljon hiljaisempia kuin liotat tuoreudella ilmassa.
4. Pidä itsesi hydratoituneena
Kostetetun pitäminen on tärkein asia. Joten ainakin tunti ennen joogaistuntoa, juo riittävästi vettä ja anna kehollesi aikaa ottaa siihen; Älä kuitenkaan liioittele sitä. Estä juominen ylimääräinen ennen istunnon alkamista. Heti kun olet valmis, juo vettä tarpeen mukaan. Estä energiajuoma!
5. Maku -asiat uusilla poseereilla
Jos teet jotain ylimääräistä, sinun on kyllästynyt siihen. Aivan kuten kuntokeskuksen harjoittelu, joogaistunnot saattavat toisinaan tuntea tuskana. Lisäksi olisi myös aika, jolloin nämä rutiininomaiset poseerat lakkaavat olemasta yhtä tehokkaita, jos olet nyt käytetty heille. Joten mausta asiat joka hetkessä. Lisää uusia poseeraa, kokeile, ja ole pysyvä työntämään itseäsi. Älä kuitenkaan myöskään tue pois yhtä pitkälle. Kuuntele vartaloasi, kuten #1 mainittiin.
Nämä ovat 5 yksinkertaista ja käytännöllistä vinkkiä kaikille koti-joogeille, jotta heidän vielä lyhyet joogaistunnot tekevät paljon tehokkaampia (ja hauskoja, joo).
Tunnisteet:
Mukautetut joogahousut
Muodikkaat joogavaatteet
kuntovaatteet
Kuntovaatteiden valmistajat
kuntovaatteet
Tukkumyyntijoogavaatteet
joogavaatteet
jooga rintaliivit
joogavaatteet
joogavaatteiden valmistajat

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

{} [+]

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä
{} [+]

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *