Käytä virusta-T-paitot

Sep 6, 2022 Clothing Accessories

Virus T-teepaitot ovat suosikki virusvideosi on esimerkki siitä, kuinka voimakkaasti populaarikulttuuri hallitsee t-paitojen ja vaatteiden maailmaa yleensä.
Tämän t-paitayrityksen tavoitteena on tyydyttää fanien tarpeet, jotka haluavat käyttää rakastamiaan suosittuja asioita. Se alkoi huhtikuussa 2013, ja se lisää säännöllisesti 3-5 mallia joka viikko nykyisten suuntausten perusteella. Kaikki mallit ovat popkulttuurin aiheiden luovia kopioita. Tee-paidat kohdistuvat nuoreen 16-30 yleisöön. Suunnittelut ovat 15,99 dollaria ensimmäisellä viikolla ennen kuin ne menevät normaaliin hintaan 21,99 dollaria.
Jos olet päivittäisten t-paitasivustojen fani-vahvat suositut viitteet-, rakastat näitä, mutta jos et ole, olet turhautunut hieman niiden takana olevasta melko ohuesta konseptista. En välttämättä pidä heistä, mutta ne eivät ole minun tyylini, aivan kuten meemit-t-paidat eivät ole jotain, jota käyttäisin.
Michael Holmes on Los Angelesissa toimiva graafinen suunnittelija, joka on Virus T -paidan ainoa suunnittelija. Hän luo ja kuvaa säännöllisesti uutta työtä nopealla vauhdilla. Hänen tyylinsä voi vaihdella suuresti erinomaisesta vektorityöstä valokuvakollausmaalaustyöhön. Mikellä on graafisen suunnittelun kandidaatin tutkinto Cal Poly Universitystä ja tekee myös freelance.
T-paidat ovat yleisesti ottaen melko hauskoja, ja mielestäni ”yllättynyt kitty” on erittäin suloinen, kun taas “joku, jonka tapana tietää”, jolla on aika hyvä toteutus. Joten jos pidät heistä, siirry sivustoon ja käytä checout -kuponkikoodia LIRPA20: lla 20%: n alennusta koko huhtikuun kuukauden ajan! Pysy myös yhteydessä heihin Facebookissa erikoistarjouksia varten.
Voit myös muuttaa mieleni kommenttiosion malleista.
Virus Video T-paidat:
Se on lintu, se on PlaneSombody, jota tapana tietää Kittythe Dark Bat ja Bird Wonderexplosion in Gangnam
0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *