Popkulttuuriannos: virallisesti lisensoidut Spider-Man Tee -paidat

May 18, 2022 Uncategorized

virallisesti lisensoidut Spider-Man T-paidat
Oli aika, että otimme tauon Game of Thrones Merch -hyökkäyksestä, joka tuli kaikissa muodoissa ja muodoissa. Sillä välin on vielä yksi erinomainen popkulttuuria syytä juhlia mukavalla luettelolla. “Homecoming” on Spider Guy -franchising -ohjelman viimeisin erä ja keskittyy Peter Parkerin teini -ikäisiin kysymyksiin, jotka ovat ristiriidassa hänen supersankarielämänsä kanssa.
Se on saanut suuria arviointeja käsikirjoituksen ja tarinan suhteen, koska se osoittaa Pietarin korkean instituutin elämän, mikä tekee siitä hauskaa ja mielenkiintoista, nähdessään enemmän hänen teini -ikäisiä kamppailujaan yrittävän olla lapsi. Se saa sinut todella huolehtimaan hahmosta. Samoin tarkoitti paljon, että Michael Keaton on korppikotkan toiminnassa, joka tekee suuren konna. Jotkut saattavat olla eri mieltä siitä, että käsikirjoitus hajoaa alkuperäisestä sarjakuvasta, tunteen siltä, ​​että se vetää vähän. Yläosassa on kiitettävää nähdä elokuva seisovan yksinään. Ne, jotka etsivät intensiivisiä taistelu kohtauksia, tuntuvat hieman pettymyksiltä. Täsmälleen sama koskee niitä, jotka odottavat mitä tahansa sarjakuvissa. Ehkä Iron Guy Cameo kiittää heitä.
Kaiken kaikkiaan se on hieno tulkinta hahmoista, hyvin kirjoitettu elokuva, jolla on suuri suunta ja suuri näyttelijä. Sanotaan, että katsotaanpa, mitä suosituilla sivustoilla on meille juhlia Marvelin Spider -miehen uusinta uudelleenkäynnistystä. Olemme sisällyttäneet DesignByHumans, Zazzle, Truffleshuffle sekä Teetturtle.

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *