Tämän syksyn paras kuvituspaketti on 96% alennus!

Sep 5, 2022 Clothing Accessories

Satyrin kuvapaketti vain 53 dollaria
Tämän syksyn parhaat uutiset ovat juuri alkaneet! Ei ole mitään kertomusta, mitä Tshirt Factory.com on sinulle seuraavaksi, mutta ihanteellinen nyt annan kaikkien aikojen kuumimman kaupan, t-paitamalleilla!
Sivuston ehdoton suosikkisuunnittelijani Satyr on vihdoin kuratoinut hänen hienoimman kokoelmansa t-paitakuvioita, joita voit ostaa, rajoitetun ajan. Nipuun sisältyy vähintään 134 tuotetta, ja hinta on tietysti pieni – vain 53 dollaria premium -kuvaustyöstä, joka kunnioittaa humoristisesti miehiä, joilla on herkullisia partoja, käyttää yksityiskohtia kalloista, kuten huomenna ei ole ja kuvittelee seksikkäimpiä, tappavimpia poikasia koskaan Vasiksi

Saat myös joitain vuodenaikojen tulosteita, joissa on joulupukki, Krampus ja erittäin varjoisa jouluseppeli. Absoluuttiset suosikkini ovat yksivärisiä malleja, joissa on luonnon inspiroimia teemoja ja pyöräilijöiden kalloja.

Sanoa, että hän on lahjakas kaupunkihahmojen kohdalla ja tumman kiertämisen näkemys kuolemasta ja yöolennoista, ei edes ala kattaa sitä, mitä hän kykenee havainnollistamaan. Yksi katsaus hänen profiiliinsa ja rakastut mallien tyyliin ja laatuun. Kaikki tiedostot ovat EPS-muodossa, mikä osoittaa, että voit koon uudelleen koon ja voit myös muuttaa värimaailmaa.

Tämä tarjous on hyvin rajallinen, joten kiire!

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *