7 tyyppiä kirjonta Kurti-malleja siirtyäkseen seuraavalle tasolle

Jan 16, 2023 Clothing Accessories

Kurtisista on tullut välttämättömiä asuja monille intialaisille naisille. Yliopistosta käyvät tyttöjä työskenteleviin naisiin keski-ikäisiin kotiäidiin, kaikki koristavat tätä fantastista ja mukavaa vaatetta. Tietysti Kurtan suunnittelu ja malli eroavat ikään ja kehon tyyppiin.
Yleistä ja pysyy erottamattomana kuitenkin taideteokset tai kirjonta Kurti -mallit. Voit helposti tehdä helpon ja tavallisen kurtan juhlapuun tai tyylikkään asuun yksinkertaisesti lisäämällä siihen kirjontaa.
Uusimmat kirjontamallit Kurtisille
Au Courant viimeisimpien kirjontasuunnitelmien kanssa on pitäisi jokaiselle fashionistalle. Jotta voit antaa alhaalla trendikkäissä SS Lazio Paita malleissa, jotka muuttavat satunnaisen kulumisen Kurtisiksi haute couture -luetteloon, loihtimme luettelon.

Katso:
Käsikirjonta Kurti -kuviot
Näyttäkäämme sinulle joitain kauniita tyyppejä käsikirjontakuvioita Kurtisille, jotta se antaa sille huomattavan ilmeen.
Kaulatietä hihan reunasta takaosaan, kirjonta voidaan säätää missä tahansa mekossa. Kirjonta on taidetta ja koristelua, joka lisää viehätysvoimaa mekkoon, ja se voi näyttää paljon ihanammalta, jos väriyhdistelmä otetaan huomioon. Kirjontakuviot voivat olla uskomattoman hienostuneita ja raskaita tai helppoja ja rentoja.

Tässä on joitain erityyppisiä kirjontasuunnitelmia, joita voit kokeilla Kurtis -ohjelmaan.
1. Zardosi -kirjonta
Se merkitsee kirjaimellisesti ompelua persialaisella kielellä. Se on myös kaunein ja hienoin kirjonta. Jos kokeilet tätä käsikirjontaa Kurti -malleja, se kääntää varmasti päät. Kurtin raskaamman etsinnän saavuttamiseksi voit jopa, että koko kurti on brodeerattu kauniilla aiheilla, kun haluat, että haluat helpon ilmeen, valitse Kurtis -kaulin linjan kirjontakuviot. Zardosi -työ tehdään enimmäkseen kullalla ja hopealla tai muilla metallisilla väreillä. Se voidaan jopa enemmän koristaa kivillä tai helmillä.

2. Peilityön kirjonta
Kurtisissa peilityö tai shisha -kirjonta on erittäin tavanomainen kirjonta, ja niitä löytyy erityyppisistä vaatteista. Vaikka se on hyvin yksinkertainen, se näyttää kauniilta mistä tahansa kankaasta. Tämä käsikirjonta Kurtis -mallit voidaan tehdä taiteellisesti. Myös peili voi olla erikokoisia ja muotoja Kurtiisi sopimaan. Yokohama F. Marinos Paita Helppo linja pääntien ympärillä tai Kurtin sivuleikkauksella voi varmasti näyttää viehättävältä. Se voi myös elvyttää tylsää Chelsea FC Paita kurti ja saada asusi loistamaan.

[Lue myös: Mitä käyttää Las Vegasissa]

Lähde: Hardenendesign.com5. Chikan -kirjonta
Chikankarin kirjonta on Lucknowin ylpeys ja on peräisin, koska Mughalsin aikakausi. Se on kauniisti viimeistelty valkoisella värillä kankaissa, jotka ovat kevyitä. Nykyään löydät chikankari -töitä, jotka tehdään eri väreissä, ja erilaiset koristeet, kuten paljetit, peili jne. Se näyttää ehdottoman trendikkäiltä, kun se tehdään kurtissa. Tyypillisesti se on kaikkialla kirjonta, joka tehdään kauniissa vapaapuhelimissa.
[Lue myös: Aari -työsuunnitelmat]
Lähde: Paytm.com [SC: Mediad]
6. Kashmiri -kirjonta
Tämä loistava kirjonta tulee Intian kauneimmasta paikasta. Kashmiri -kirjonta ei tunneta vain Intiassa myös ympäri maailmaa. Sen pitäisi olla ehdottomasti. Yleensä, eri väreillä ja sopivalla varjostuksella, se on vastustamaton. Kashmiri -kirjontasuunnittelija Kurti saa tyypillisesti inspiraatiota luonnosta, kun teema pyörii kukien, puiden, hiipivien, hedelmien, lintujen jne. Ympärillä ympärillä
Lähde: Kashmirmarket.com7. Kutchi -kirjonta
Tämä maailman suosittu kirjonta tulee Gujaratin osavaltiosta. Mikä on mahtavaa tässä kirjontamuodossa, on sen dynaamiset värit. Se on tyypillisesti viimeistelty paljon enemmän kuin kolmella väreillä ja koristeltu peilillä tai laastarilla. loistoksensa takia se näyttää kauniilta kaikenlaiselta pukeutumiselta. Olipa se suunnittelija Kurti tai lehenga tai Sari, se lisää lopullisen viehätysvoiman.
[Lue myös: Mitä pukeutua New Yorkissa]
Lähde: VibgyorCollections.comthese olivat hämmästyttäviä kirjonta Kurti -malleja. Etkö usko, että sen pitäisi olla myös osa vaatekaappiasi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *