Laittatko flanellin tee -paitoja talven jälkeen? – 6 paikkaa, joissa miehet voivat käyttää niitä

Jul 9, 2022 Uncategorized

Flannel -tee -paitojen asettamiseen talven jälkeen? – 6 paikkaa, joissa miehet voivat käyttää niitä
16.02.2016, lähettänyt Alanic Global
Aivan kuten runoilija Keats sanoi: “Jos talvi tulee, voiko kevät olla kaukana?” Kylmät kuukaudet saattavat lähteä vuodelle, mutta tervetuloa odottaa keväällä. Joten niillä, jotka eivät ole päässeet yli tyylikkäät flanelli -teepaitot, ei ole mitään huolta. Ainoa mitä heidän on tehtävä, on valita ihanteellinen paikka ja tilaisuus muotoilla ne kunnolla. Tässä on katsaus mihin voit käyttää niitä.
Säännölliset korkeakoulut
Myöhään talvella tai kevään alussa, kun et voi käyttää edes niitä pehmeitä villakerroksia, jotkut miesten suunnittelijan flanelli -teepaitit voivat varmasti tulla pelastamaan. Laita vain harmaa tee puna punaisen ja valkoisen ruudullinen teepaita päälle ja pidä painikkeet auki, jotta se olisi kerros. Yhdistä heidät nyt repiä farkut ja tehdäksesi näyttääksesi paljon epävirallisemmalta, taita hihat ylös. Tai muuten ota tyylikkäästi suosikki jalkapalloilija.
Jäähdytä kahvitaukoja ystävien kanssa
Kutsuvatko kaverisi sinua nopeaan keskustelemaan kahvilassa sunnuntaiaamuna? Sitten sen sijaan, että ryöstäisit koko vaatekaappisi, riippuvat klassisesta vihreästä ja sinisestä napin alasflanelli-teepaitosta ja sovita se pari punaisella shortsilla ja urheilullisilla lenkkarilla, ja olet hyvä osua kadulle.

Korkeakoulujuhlat
Onko sinulla esitys lavalla ja haluat tehdä vaikutuksen tytölle, jonka olet tarkistanut pitkään yliopistossasi? Tee sitten askel ja se on mahdollista vain, kun olet suorastaan ​​varma. Tämä tulee oikean pukeutumisen kanssa tapahtumaan. Joten työskentele flanelli sinisellä ja keltaisella parilla valtameren sinisillä chinoilla ja tyylikkäillä saappaisilla tai leipomoilla ja murskaa todella hyviä kappaleita vakavan vaikutelman tekemiseksi.
Musiikkikonsertit
Koska jotkut musiikkikonsertit eivät lopu ennen keskiyötä, tarvitset varmasti jotain arvaamatonta jäähdytystä myöhään. Joten käytä ruudullinen teepaita sinisellä, vihreällä ja keltaisella tavallisen valkoisen teeen päällä ja ryhmissä tummilla pesu -farkut ja ruskeat ruskeat saappaat. Kun lämpötila nousee muutaman asteen, voit sitoa teepaitan vyötärön ympärille ja flaunt urheilullinen ilme.
Haastattelun esiintyminen
Vaikka haastattelu vaatii jotain muodollista, hipsterin flaneli voi tehdä ihmeitä sinulle. Näin! Liu’uta vain ruudullinen teepaitaan sinisellä ja valkoisella pienellä tarkistuksella ja pari sinisen tai harmaan bleiserin ja merivoimien tai mustien räätälöityjen istuvien housujen kanssa ja ole varmoja sisäpuolelta.
Päivällistreffit
Jos aiot suunnata päivämäärään, älä valitse samaa vanhaa valkoista puuvillapaitaa, vaan mene luovaksi. Ota valkoinen ja harmaa ruudullinen ja sovi se merivoimien bleiseriin ja valkoisiin housuihin, joissa on pari tummanruskeita Oxford -kenkiä, jotka ovat kuluneet jalkojen alla. Jos haluat ostaa erilaisia ​​värejä ja flanellipaitojen tarkistuksia, maksa tarkistus miesten flannel -teepaitojen valmistajien online -keskuksille.

Kauppiaille ja palvelunomistajille useat online -valmistajat käyttävät vaihtoehtoa räätälöinnissä. Joten heidän on kiirehdittava ja lähetettävä vaatimuksensa heille saadakseen nämä tukkumyynnin miesten flannel -tee -paitoja erityisillä irtotavarana.

Tunnisteet:
Miesten suunnittelijan flanellipaitit
Miesten flannel -teepaitavalmistajat USA
tukkumyynnin flannellipaitit

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *