Archive: March 15, 2023

Uncategorized

Kuuletko käden kirkkaushoidosta? Tässä on kauha!

Olemme kuulleet ihon valaistuskonsepteista, jotka toimivat taikuuden kaltaisina salioissa asiantuntevan ihon estetiikan tuella? Mutta ne ovat liian kalliita nauttia ja tarvitsevat usein paljon enemmän kuin yhden istumisen. Siksi haluamme jakaa kanssasi pari kirkkautta käsiharjoitusta, jotka voidaan tehdä helposti kotona, lupaamme. Katsokaa viisi helppoa hienoa kirkastavaa käsikäsittelyä suoraan keittiöltäsi. Käytä niitä myös maksimiin ja huolehtimaan myös niistä käsistä, jotka on poltettu ja parkittu.
DIY viisi uskomatonta ihon kirkastavaa hoitoa käsille
Katsokaa viisi helppoa hienoa kirkastavaa käsikäsittelyä suoraan keittiöltäsi. Käytä niitä myös maksimiin ja huolehtimaan myös niistä käsistä, jotka on poltettu ja parkittu.

1. Sitruuna ja sokeri
Pyydämme sinua huolehtimaan käsissäsi olevasta ihosta ja paljon kuin kasvoilla ja kaulassa olevalle iholle. Täällä tarvitsemme kupin maitoa, sokeria ja suuren viipaloidun sitruunan. Hanki Loofah auttamaan myös kädet. Aloita kädet anteliaasti maidolla, jossa Tunisian Jalkapallomaajoukkue Paita on pahamuotohappo, joka auttaa puhdistamaan ja kosteuttamaan kuluneen ihon. Tee tämä kymmenen minuutin ajan ja ota sitten sitruunaviipale ja napsauta hieman sokeria sen lihaiseen osaan. Hieronta varovasti kädessä olevaa ihoa kymmenen minuutin ajan sitruuna-sokerin keittämällä ja odota puoli tuntia tai kunnes iho kuivuu. Pese Ajax Paita kylmän veden alla ja käytä Loofahia tekemällä niin kuolleiden ihosolujen poistamiseksi. Tämä on AS Roma Paita tehtävä kahdesti viikossa sen jälkeen, kun palaat kotiin joka päivä.
Lähde: caramelpotatoes.com2. Riisimaito pelastamaan
Ota kuppi vastavalmistettua riisimaitoa (sekoita kuppi märkä riisiä tehosekoittimeen kvarttikupilla vettä) ja levitä se anteliaasti koko iholle käsiin ja kämmenen takaosaan. Kun teet niin, käytä kevyesti pyöreitä liikkeitä ihon hierontaan. Tämän avulla iho pääsee eroon kuolleista soluista, kun taas riisistä löydetty piiöljy auttaisi kosteuttamaan ja keventämään myös ihon tekstuuria. Pese pois puolen tunnin kuluttua ja kuivaa. Tämä on yksi helpoimmista ihon kirkastavista hoidoista, jotka on tehtävä kolme kertaa viikossa kotona.
Lähde: Blogspot.com3. Hunaja, sitruuna ja ruokasoodaa
Kädet ovat kuluneet ja ehtyneet ravinnosta ja nesteytyksestä, minkä vuoksi tarvitsisimme kupillisen sitruunamehua, ruokalusikallista hunajaa ja teelusikallista leivin soodaa, jotta iho näyttäisi jälleen vilkkaalta. Sekoita kolme lusikalla suureen kulhoon ja hiero kädet varovasti samalla kymmenen minuutin ajan, kunnes sinusta tuntuu, että juoma on kastettu ihoon melko hyvin. Toista, jos haluat, ja anna paljon enemmän nesteytystä päästä iholle, kun taas ruokasoodarakeet poistavat kuolleet ihosolut ja kalkin vitamiini auttaa luonnollisesti valkaisemaan ihoa. Pese ja pat dry- tee tämä kolme kertaa viikossa.

[SC: Mediad]
Lähde: Pinterest.com4. Riisijauhot, kurkuma ja tomaatti
Riisin piiöljy ja Haldista ja tomaateista löydetyt antioksidantit voivat auttaa valkaisemaan kädet alle kymmenessä minuutissa, jos se tehdään päivittäin. Tarvitset kupin riisijauhoja, ruokalusikallista tomaattipastaa ja ripauksen haldia. Sekoita ne hyvin ja levitä se ihovoideeksi käsiin ja odota kymmenen minuuttia. Kun kuiva, pese kädet pois ja paina kuiva. Kädet olisivat päässeet eroon kuolleista ihosoluista ottaen huomioon, että kuorinta tapahtuu ja tomaatti, jossa lykopeeni siinä, auttaa luonnollisesti valkaisua ihoa tällä ihon kirkastamisella.

[Lue myös: käsivoide SPF: llä]
Lähde: Stylebees.com5. Hunaja, kreikkalainen jogurtti ja kalkki
Jotta kirkkaat kädet olisivat alle viikossa, tarvitset kolme pääaineosaa. Kuppi kreikkalaista jogurttia, ruokalusikallista hunajaa ja neljäspuolinen kuppi limemehua. Sekoita kolme lusikalla suureen kulhoon ja hiero kädet varovasti samalla kymmenen minuutin ajan, kunnes sinusta tuntuu, että juoma on kastettu ihoon melko hyvin. Kalkin C -vitamiini toimii ravitsevana aineena ja ihon valaisimena, kun taas jogurtissa tapahtuva pahampi happo auttaa kuortamaan ja ravitsemaan ihoa ja hunaja hydroi ihoa. Yksi parhaimmista ja helpoimmista ihon kirkastavista hoidosta kotona.

[Lue myös: Paras kasvojen pesu rasvaiselle iholle]
Lähde: Ladyformula.comwe on jakamaan paljon enemmän kodin lääkkeitä ihon valkaisusta tulevina päivinä, mutta kokeile ensin näitä ja kerro meille, kuinka hyvin se toimi.

Uncategorized

Kuinka tehdä kultaisia kasvoja talossa rasvaiselle iholle

on varattu kultakoruille? No, siellä on kultavarjo, joka on laitettu intialaisille makeat hihnat. Sitten on kullanvärisiä esineitä sekä ruokailuvälineitä, kultaisia nibejä kynissä, koko maailmassa näyttää siltä, että sillä on tämän keltaisen metallin pilkkuja. Kulta on erittäin osa myös valituksen omistusoikeutta. Siksi se tekee naispuolisista kasvoista, kuten säteilet kultaa.
[LUE LUE: Hienoin perusta rasvaiselle iholle]
Koska kultaa ei voida sulata, on olemassa menetelmiä sen hyödyntämiseksi osana vetoomusohjelmaa – kultaisten kasvojen kanssa.

Kuten kaikki asiat, öljyisen ihon kultaiset kasvohoidot ei voida vain suorittaa vetoomussalourissa, vaan niitä voidaan tehdä sekä tehdä ihanteellisia siellä kodeissamme.
Kultaisten kasvojen arvo
Vaikka kulta ymmärretään koristearvoonsa ottaen huomioon, että muinaisina aikoina, se voi tehdä ihmeitä ihollesi paranemisominaisuuksillaan. Sinun on pitänyt kuulla tavallisesta 24K kultaisen kasvonaamarista? Päinvastoin Eintracht Frankfurt Paita kuin näkyvä uskomus, se ei ole budjettisuunnitelman ulkopuolella, vaikka se on huomattavasti edullinen. Kultaiset kasvohoidot todella vähentävät hienoja viivoja sekä ryppyjä sopimuksellasi ja parantavat kauneutta.
Lähde: Kartu.ltyes öljyinen iho on päänsärky monille naisille – toimistovieraille ja kotiäideille. samoin kuin tämä öljyinen näkökohta voi aiheuttaa aknen muodostumisen ja aiheuttaa ihon lian kertymisen. Siksi Gold Facial on paras vaihtoehto, joka auttaa saamaan säteilevän ilmeen siru -siru -öljyisistä kasvoista.

Kuinka tehdä kulta kasvot
Ensimmäinen asia, jota tarvitset ostaaksesi täsmälleen saman, on kulta kasvojen sarja. Prosessin aloittamiseksi sinun on puhdistettava iho sopivasti hyödyntämällä hyvää korkealaatuista puhdistusainetta. Kokeile luontoystävällistä marigold-uutteen puhdistusainetta.
Lähde: Meupandbeauty.com [myös lue: Intiassa tarjottavien öljyisen ihon hienoimmat punastukset]

Hiero nyt sopimustasi laajasti 10 minuutin ajan kermalla, joka on sekoitus kultapölyä ja hunajaa. Tätä erittäin kermaa, joka on sekoitus komponenttien, kuten santelipuu, sahrami ja kultafolio, voidaan käyttää myös sen jälkeen tekemiseen. Kerma auttaa poistamaan ihon kuolleet solut, mikä on sen päärooli.
[SC: Mediad]

Kun olet tekemällä hierontaa, on aika tehdä sopimus pakkauksen kanssa kurkuma, kultakalvo ja aloe vera. Pidä se tekemisissäsi noin 10 minuutin ajan, kunnes se kuivuu. Näet, että kultakalvo sulaa yksinään, ohjaa kultaisen hohdon kasvoillesi.
Pesula nyt kultapakkaus ja levitä laventeliöljyä kasvojen iholle. Chelsea FC Paita Tapahti sopimustasi kuivan Belgian Jalkapallomaajoukkue Paita kanssa ja olet valmistettu kultaisten kasvojen kanssa.

Merkkien pelaajat kultaisessa kasvohoidossa
Markkinoilla on joukko kosmeettisia tuotemerkkejä, jotka tarjoavat kultaisia kasvosarjoja. Kultaisen kasvon sarjan tärkeitä elementtejä ovat kultainen kuorinta, kultageeli, kultavoide sekä kullan kuori -naamarit (joita käytetään tässä järjestyksessä). Maskien kanssa käyty kultakauppa sisältää usein lisääntyneitä terälehtiuutteita, jotka auttavat tarjoamaan iholle kiiltävän kiilton. Tarkasta kultaiset kasvot, jotka sopivat rasvaiseen ihoon:
[New_RoyalsLider ID = ”111 ″]
Kokeile näitä tehokkaita kultaisia kasvohoitoja ja katso tarkalleen kuinka näytät pian vetoomusta kuningattarelta.