Archive: October 25, 2022

MKNK X: n toinen t-paita ja alennuskoodi

MKNK yhdisti voimansa Turkin punk-rock-yhtyeen toiseksi rajoitetun erän t-paitaan. Mukautetut leikkaukset on valmistettu %100 puuvillaa ja ne on painettu vesipohjaisilla musteilla. Paidat ovat rajoitettuja painikkeita 100 ja jokaisessa paidassa on käsin numeroitu taidetulostus ja tarra. Turkkilainen suunnittelija ja taiteilija Ucman Balaban ampui Lookobook -valokuvia ja promo -videota, josta voit nauttia alla:

Myös uuden julkaisun juhlimiseksi MKNK on alennuksen myymälässään. Käytä alennuskoodia toisena kassalla saadaksesi 5 dollaria tilauksestasi, koodi on voimassa 10. syyskuuta asti. Toimi nopeasti!
MKNK X TOINEN TEEMKNK X TOINEN TEEMKNK X TOINEN TEEMKNK X TOINEN TEEMKNK X TOINEN TEE

0/5 (0 arvostelua)

Denim -takkiasut, joita et tiennyt tarvitsevasi

denim -takkiasut, joita et tiennyt sinun tarvitsevan
15.9.2020, lähettänyt Alanic Global
Denimtakki on välttämätön vaatekaappissasi riippumatta vuodenajasta. Mutta se on erityisen paras kerrospalaa syksylle riippumatta siitä, käytätkö sitä itsessään vai lämpimän takin alla. Se on monipuolinen ja voi olla viimeistely melkein minkä tahansa asuun.

Joten auttaaksesi sinua pyrkimyksessäsi, yksi Miamin suosituimmista tukkuvaatteiden valmistajista, on keksinyt tyylikkään kokoelman farkkutakkien, jota sinun on ehdottomasti katsottava. Katsotaanpa siis tyylikkäimmistä asuista, jotka voit vetää pois farkkutakkeilla.

Jos haluat todella tehdä jean -takin erottumaan, voit valita värikkään. Kymmenet päättäjät nostavat farkkutakkipelinsä käyttämällä niitä vihreässä, vaaleanpunaisessa ja jopa violetissa. Voit valita varjostin paljon enemmän kauden aikana, joten valitse kesälle valkoinen ja kokeile syksyllä oranssia. On aika alkaa kokeilla asujasi.
Häiriöllinen farkkutakki saa vähän apua minimaalisesta vyöstä. Se ei vain korosta vyötäröäsi, vaan lisävaruste tekee takista paljon hyväpalkkaisemman ja modernin. Erinomainen naisille, joilla on tiimalasi.
Älä kuuntele muoti natsia. denim farkku on sisällä! Denimin ei tarvitse vastata välttämättä, se on todella paljon enemmän mittasuhteista ja sen pitämisestä lisävarusteesi kanssa. Rapean valkoisen napin, baseball -lippien ja nilkkahihnan kantapää, kosketus pitävät asiat hienostuneina ja kiillotettuina.
Lisää khaki-takki All-Denim-yhtyeellesi auttaaksesi sinua nostamaan ulkonäköäsi. Voit käyttää suosikki farkkutakkiasi kaivannon takin päällä tai alla, riippuen siitä, kuinka paksu se on. Paras vetää pois tytön, joka rakastaa hälinä!

Alanic Global · Denim -takkiasut, joita et tiennyt tarvitsemasi
Haluatko investoida Naisten vaatteisiin USA: iin? Katso suositun valmistajan virtuaalikokoonpano ja etsi tiettyjen tuotteiden MOQ, johon haluat sijoittaa myymäläsi. Ilmoita tukkumyynnin tarpeet pudottamalla postin asiakaspalvelun tiimille.

Tunnisteet:
farkkusasut
denimitakit
farkkutakkien valmistajat
farkkutakit tukkumyynti
tukkuvaatteet Miami
Naisten vaatteet USA

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Uncategorized

Paras denim -housun asut vetää pois villapaita säällä

parhaat farkut housun asut vetääksesi villapaita
28.8.2020, lähettänyt Alanic Global
Olemme vain muutaman päivän viikkojen päässä kylmästä rapeasta säästä. Tämä tarkoittaa, että on aika selvittää farkkuhousut vaatekaapin takaa. Sen lisäksi, että se on aivan liian kuuma, tässä karanteenin aikakaudella on turvallista olettaa, että et ole käyttänyt farkkuja niin paljon kuin tavallisesti. Älä huolestu, koska alla olevassa blogissa on joitain tyylikkäimpiä tapoja vetää trendikäs farkku. Vähittäiskaupan omistajat voivat ottaa yhteyttä johonkin yksityiseen etiketin vaatteiden tuottajiin ja kassata irtotavarana. Siksi luetaan edelleen tietääksesi enemmän.

Harmaa puku oli koko kiitotiellä tulevalle kaudelle. Tämä on helppo kerrospalka, joka antaa farkullesi nopeasti kohotetun ilmeen! Yhdistä bleiseri ja farkut suosikki teesi tai tyylikäs kilpikonna.
Niitti lukuisissa naisten vaatekaapissa, bodysuit on ihanteellinen pala käyttää farkut. Se antaa sinulle puhtaan, täydellisesti kiinnittyneen ilmeen ja toimii ihanteellisena kankaana suosikkitakkiin ja asusteillesi!
Vaikuttajakulttuurin inspiroima rento tyyli jatkuu syksyllä ja huppari on ihanteellinen pala syy -jean -ilmeelle. Nosta huppari poppimalla bleiseri sen päälle ja heittämällä suosikki lenkkareillesi.
Yksi parhaimmista trendikkäistä ulkonäöistä on farkut ja valkoinen tee. Syksyn etsimiseksi kauden aikana kestävän teEn, joka on valmistettu premium -materiaaleista, kuten Supima Cotton, korkeimman mukavuuden vuoksi. Rakastat varmasti moderneja, boxy -siluettia, joka on ihanteellinen niin lukuisissa vartalotyypeissä.
Et voi koskaan mennä pieleen mustalla bleiserillä ja loistavalla farkuilla. Tyylikäs ja seksikäs ulkoasu valitse kaksirintainen bleiseri, joka on suljettu suosikki Lacey Bralette -sovelluksella. loistava luoda tyylikäs naisellinen tyyli.
Miehistön pusero ei ole menossa minnekään, milloin tahansa pian. Tämä helppo siirto on aina vaihtoehto takaisin suosikki farkut -pariin, mutta syksyllä valitsevat erilliset värit ja muodot lisätäksesi hauskaa tähän klassiseen kappaleeseen.

Yksi naisten ja vauvavaatteiden suosituimmista tuottajista tukkumyynti USA on keksinyt uskomattoman vaatteiden kokoelman, jota voit katsoa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on selata suurta vaatekappaletta ja valita vaadittavat vaatteet tukkumyyntiäsi varten. Pudota posti ryhmälle, jossa ilmoitetaan irtotavarasta, joka tarvitsee ryhmätiimille.

Alanic Global · Paras farkkushousuasut vetää pois villapaitalla

Tunnisteet:
vauvavaatteet tukkumyynti USA
vaatemerkki
vaatetuslinja
Yksityiset etikettivaatteiden valmistajat
Yksityiset etikettivaatteet USA
Yksityiset etikettivaatteet tukkumyynti

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit