Pique Polo- ja liinavaatteiden leopardihousut

May 7, 2022 Uncategorized

Olet kuullut minun vahaa leopardin trendistä viime kuukausina, ja nämä liinavaatteiden rajatut housut ovat yksi suosikkini löytöistäni. Heidän elastinen röyhelö vyötärö lisää korkeimman mukavuuden ja varmistaen samalla upean istuvuuden. Samaan aikaan pellavakangas on ehdottoman dynaaminen valinta kesäksi – joka antaa kaiken liinavaatteiden kevyen hengittävyyden kuumina kesäpäivinä (kiinnitä itse, ne ovat melkein täällä!), Kun leopardipainatus kattaa minkä tahansa taipumuksen, että pellavakangas saattaa joutua rypistämään helposti.

Olen aina varovainen leoparditulosteista, jotka voivat näyttää halvalla, ja olen iloinen voidessani ilmoittaa, että nämä näyttävät yhtä hyvältä henkilökohtaisesti kuin valokuvissa. Painatus on valoisa ja tyydyttynyt, mikä tekee näistä Pantaloonsista ihanteellisen lausunnon kesän työpäiville tai viikonloppuihin.

Kuten olemme aiemmin keskustelleet, tänä keväänä on kaikenlaisia ​​uskomattomia retro -paitasuuntauksia, ja Polo Tee -paita ei ole poikkeus. Klassisen polon nostalgia lisää yhtyeen ylimääräisen viileän elementin säilyttäen samalla tyylikkään ja perusesteetin dramaattisen housun korvaamiseksi. Voin jo kertoa, että tämä on Summer Tops -kokoonpanoni MVP.

< 98,00 dollaria 275,00 dollaria 59,99 dollaria 89,50 dollaria 98,00 dollaria 80,00 dollaria 69,00 dollaria 55,00 dollaria 495,00 dollaria 89,50 dollaria 42,00 dollaria 58,44 dollaria 195,00 dollaria - Housut: J. Crew | Polo -paita: Burberry (samanlainen täällä ja täällä) | Nilkkihihna sandaalit: Steve Madden | Käsilaukku: gucci (samanlainen tässä) | Huuli: Bobbi Brown < -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *