Archive: January 16, 2023

7 tyyppiä kirjonta Kurti-malleja siirtyäkseen seuraavalle tasolle

Kurtisista on tullut välttämättömiä asuja monille intialaisille naisille. Yliopistosta käyvät tyttöjä työskenteleviin naisiin keski-ikäisiin kotiäidiin, kaikki koristavat tätä fantastista ja mukavaa vaatetta. Tietysti Kurtan suunnittelu ja malli eroavat ikään ja kehon tyyppiin.
Yleistä ja pysyy erottamattomana kuitenkin taideteokset tai kirjonta Kurti -mallit. Voit helposti tehdä helpon ja tavallisen kurtan juhlapuun tai tyylikkään asuun yksinkertaisesti lisäämällä siihen kirjontaa.
Uusimmat kirjontamallit Kurtisille
Au Courant viimeisimpien kirjontasuunnitelmien kanssa on pitäisi jokaiselle fashionistalle. Jotta voit antaa alhaalla trendikkäissä SS Lazio Paita malleissa, jotka muuttavat satunnaisen kulumisen Kurtisiksi haute couture -luetteloon, loihtimme luettelon.

Katso:
Käsikirjonta Kurti -kuviot
Näyttäkäämme sinulle joitain kauniita tyyppejä käsikirjontakuvioita Kurtisille, jotta se antaa sille huomattavan ilmeen.
Kaulatietä hihan reunasta takaosaan, kirjonta voidaan säätää missä tahansa mekossa. Kirjonta on taidetta ja koristelua, joka lisää viehätysvoimaa mekkoon, ja se voi näyttää paljon ihanammalta, jos väriyhdistelmä otetaan huomioon. Kirjontakuviot voivat olla uskomattoman hienostuneita ja raskaita tai helppoja ja rentoja.

Tässä on joitain erityyppisiä kirjontasuunnitelmia, joita voit kokeilla Kurtis -ohjelmaan.
1. Zardosi -kirjonta
Se merkitsee kirjaimellisesti ompelua persialaisella kielellä. Se on myös kaunein ja hienoin kirjonta. Jos kokeilet tätä käsikirjontaa Kurti -malleja, se kääntää varmasti päät. Kurtin raskaamman etsinnän saavuttamiseksi voit jopa, että koko kurti on brodeerattu kauniilla aiheilla, kun haluat, että haluat helpon ilmeen, valitse Kurtis -kaulin linjan kirjontakuviot. Zardosi -työ tehdään enimmäkseen kullalla ja hopealla tai muilla metallisilla väreillä. Se voidaan jopa enemmän koristaa kivillä tai helmillä.

2. Peilityön kirjonta
Kurtisissa peilityö tai shisha -kirjonta on erittäin tavanomainen kirjonta, ja niitä löytyy erityyppisistä vaatteista. Vaikka se on hyvin yksinkertainen, se näyttää kauniilta mistä tahansa kankaasta. Tämä käsikirjonta Kurtis -mallit voidaan tehdä taiteellisesti. Myös peili voi olla erikokoisia ja muotoja Kurtiisi sopimaan. Yokohama F. Marinos Paita Helppo linja pääntien ympärillä tai Kurtin sivuleikkauksella voi varmasti näyttää viehättävältä. Se voi myös elvyttää tylsää Chelsea FC Paita kurti ja saada asusi loistamaan.

[Lue myös: Mitä käyttää Las Vegasissa]

Lähde: Hardenendesign.com5. Chikan -kirjonta
Chikankarin kirjonta on Lucknowin ylpeys ja on peräisin, koska Mughalsin aikakausi. Se on kauniisti viimeistelty valkoisella värillä kankaissa, jotka ovat kevyitä. Nykyään löydät chikankari -töitä, jotka tehdään eri väreissä, ja erilaiset koristeet, kuten paljetit, peili jne. Se näyttää ehdottoman trendikkäiltä, kun se tehdään kurtissa. Tyypillisesti se on kaikkialla kirjonta, joka tehdään kauniissa vapaapuhelimissa.
[Lue myös: Aari -työsuunnitelmat]
Lähde: Paytm.com [SC: Mediad]
6. Kashmiri -kirjonta
Tämä loistava kirjonta tulee Intian kauneimmasta paikasta. Kashmiri -kirjonta ei tunneta vain Intiassa myös ympäri maailmaa. Sen pitäisi olla ehdottomasti. Yleensä, eri väreillä ja sopivalla varjostuksella, se on vastustamaton. Kashmiri -kirjontasuunnittelija Kurti saa tyypillisesti inspiraatiota luonnosta, kun teema pyörii kukien, puiden, hiipivien, hedelmien, lintujen jne. Ympärillä ympärillä
Lähde: Kashmirmarket.com7. Kutchi -kirjonta
Tämä maailman suosittu kirjonta tulee Gujaratin osavaltiosta. Mikä on mahtavaa tässä kirjontamuodossa, on sen dynaamiset värit. Se on tyypillisesti viimeistelty paljon enemmän kuin kolmella väreillä ja koristeltu peilillä tai laastarilla. loistoksensa takia se näyttää kauniilta kaikenlaiselta pukeutumiselta. Olipa se suunnittelija Kurti tai lehenga tai Sari, se lisää lopullisen viehätysvoiman.
[Lue myös: Mitä pukeutua New Yorkissa]
Lähde: VibgyorCollections.comthese olivat hämmästyttäviä kirjonta Kurti -malleja. Etkö usko, että sen pitäisi olla myös osa vaatekaappiasi?

Paras shapewear-trendi ostaa Black Friday Sales

Musta perjantai on edessämme, tuntuu siltä, että aika kuluu nopeasti ja lähestyy vuoden loppua, eikö niin? Ja ostoksia varten on niin paljon uskomattomia tarjouksia. Mutta jotkut myydyimmistä, joiden pitäisi olla TSG 1899 Hoffenheim Paita vaatekaappimme mukavimpia suuntauksia, joo, se on muotoilu!

Ihon väri alikulmiot
Nämä hyödylliset alusvaatteet eivät vain nosta teitä Manchester United Paita kaikki sopivia, vaan ne auttavat myös luomaan saumattoman pohjan, joka auttaa asua näyttämään paremmalta. Shapewear -trendi on yksi tulevaisuuden mustan perjantain myyntiurheilun trendeistä, ja siinä on erityisiä hintoja suosituille tuotteille, kuten vyötärömenettelyt ja mukava muotoilu. Ja tänä vuonna nämä mustan perjantain Leeds United Paita tarjoukset eivät petä sinua.

ROVER-BEAUTY on ammattimainen muotoilu- ja urheiluvaatteiden toimittaja, etenkin tukkumyynnissä ja OEM: ssä. Tämä tarkoittaa, että he tarjoavat meille parhaan laadun tukkumyynnissä, ja ne tarjoavat myös suurta mustan perjantain myyntiä tänä vuonna. Voit ostaa heidän kokoelmansa jopa 15%: n alennuksen verkkokaupasta.

Osta heidän kokoelmansa 15%: n alennuksella verkkokaupasta
Kokoelmat on valmistettu hienoimmista materiaaleista, ja ne tunnustetaan mukavimmaksi ja joustavimmaksi muotokuvaksi, jonka olemme koskaan tunteneet. Se on totta, heidän koko kokoelmansa, kuten vyötärövyö, koko vartalonmuoto, saumattomat muotoilut, vyötärömenettelijä, jooga -säärystimet, saumattomat joogapuku ja lukuisia paljon muuta pitäisi olla nyt tarkkailulistallasi.

Lisäksi, jos etsit edelleen jotain lomalahjaluetteloon, Black Friday on tulossa pian, mikä tarkoittaa paljon tämän kaupan yksinoikeuksia. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse poistua talostasi ja voit ostaa heidän sivustolta verkossa ja saada sen toimittamaan maailmanlaajuisesti.

Kahvin väri rungon muotoilu päällekkäin Gusset -yksivärinen räätälöity logo
Kuten tiedämme, että jotkut mielipiteet käyttävät muotoisia niin hämmentäviä, koska vaihtoehtoja on niin paljon. Se, että on olemassa paljon hienoja vaihtoehtoja, tarkoittaa, että meidän on luotava sinulle parasta muokkausta. Joten auttaaksemme sinua sekaannuksessa, valitsimme suosikkejamme nähdäksemme, mitkä muotoiset kappaleet ovat todella ostamisen arvoisia. Näillä parhaiten sijoitetuilla muotoilu- ja vyötärökouluttajilla ei ole vain parhaita arvosanoja, vaan myös ihanteellisia arvosteluja. Saavutetaan se parhaiten, koska Shapewars voi olla paras ystäväsi, jos niin haluat.

Katso eteenpäin parhaimmista mustista perjantai -tarjouksista, jotka kannattaa ostaa tänä vuonna. Ja älä odota, että lisäät suosikkejasi ostoskoriin. Mielestämme nämä tukkumyynnin valmentajien tarjoamien tukkumyynnin suositut tavarat myydään nopeasti niin hyvällä hinnalla.

Ruusunpunainen kontrasti väri plus vyötärökouluttaja hihnalla asennon korjaus
Musta lateksin vatsan vyötärö kääre puristusnauha vatsan hallinta
Ruusunpunainen neopreeni -sauna vyötärökouluttaja kaksoishyöty plus koko

Katso myös

Kauppa ja tyyli, kesämuoti
En voi uskoa sitä! Löysimme nämä kauniit helmillä varustetut helmipussit Etsyltä

Musta lateksin vatsan hallinta vyötärö kouluttaja 14 teräsluut rasvapoltto
Musta 7 teräsluuta koukkua
Musta irrotettavissa olevat hihnat

Musta iso koko rungon muotoinen bodysuit etuvetoketju hyvä joustava

Musta korkea vyötärö Butt Noster 2 sivuhihnalla
Mustan vatsan ohjausrunkojen muotoinen pakaran nostin saumaton joustava
Upea ihon väri yksivärinen puristuslevy leikkauksen jälkeinen leikkaus
Musta korkea vyötärö housun vyötärö kouluttaja säärystimet täyspitkä hyvä joustava
Merivoimien sininen pitsi-laskostettu kuntosali sarjaa täyspitkä ihastuttava vaate
Sininen saumattomat joogaariset puku matala pääntie hihaton korkea joustavuus

Uncategorized

Tyylikkäiden frocks sekä Lace Maxi Summertime -pukujen pukeutumista kesällä

Summers ovat täällä, minkä vuoksi meidän pitäisi uskoa parhaan parhaan ja ilmastojen mukaisesti. Pitäen tämän sanottua, ojennetaan kerrokset tai Cruz Azul Paita muuten sulaat. Jotta näytät trendikkäät ja trendikkäitä, olemme keränneet pari pitsi Maxi -kesäpukua, jotka varmasti vauvat sinut hulluksi. Katsokaa Lace Maxi Summertime -pukuja ja valmistaudu tekemään muotilausuntoja kadulla, töissä, pelissä tai melkein missä tahansa. Tässä ovat trendikkäitä valintasi ihanissa Paris Saint-Germain Paita Lace Maxi Summertime -pukuissa sekä hameissa!
[Lue myös: Mitä kenkiä käytetään maxi -mekossa]

20 pitsi Maxi Summertime -kylpytakit sekä hameet kuolemaan
1. Ihana merivoimien sininen pitsi Maxi Summertime -puku päiväyöllesi on pitänyt olla. 2. Sekoita samoin kuin vastaa rajattu pelkkä maxi -toppi rako maxi -puku pitsiin kauniille kesäaikaan iltajuhlia varten.

3. Kaunis pitsi maxi -hame voidaan yhdistää farkkujen rajattuihin takkeihin sekä valkoiseen yläosaan elokuvan päivämäärille

4

5 5

6. Muoti on sellainen tarina

8. Melko pinksissä, kaunis pitsi ja virkkauspuku, joka virtaa pitkään ja kunnes jalat tekevät divaishista

9. Lähde ostoskeskukseen säännöllisistä ostoksista? Tee se tyylikkäästi käyttämällä UNAM Pumas Paita yhden kappaleen pois pitsiä ja pelkän maxi -numeron

10. Valkoinen on parasta kesäille niin kirkkaana. Rannalle tai uima-altaalle voi käyttää täysin valkoista ryhmää saadaksesi erityiset hetket tapahtumaan

11. Strappy-olkapäillä varustettu boheemi pitsi maxi-puku on välttämätön kesällä!

12. Musta tai valkoinen, kumpi haluaisit käyttää rantajuhlia tänään?

13. Brodeerattu pitsi maxi -numero sekoitettuun juoman kokoontumiseen julkaistaan yhdeksästä viiteen, miksi ei?

14. Kaunis valkoinen merenneito Lace Maxi -yhtye, jota käytetään Bestien kristillisessä hääissä

15.

16. Myös morsiusneito voi olla tyylikkäin näköinen henkilö valkoisella pitsillä sekä neutraalilla sävyillä

17. Taupe sekä laventeli Maxi -puku, jolla on virkkaus sekä pitsityylit, tekevät ilon hetken eläväksi

18. Pitkä valkoinen pitsipuku kesätapahtumiin talossa laiska viikonloppuna antaa tyylikkään lausunnon

19. Kaunis keskikehittynyt pitsi sekä pelkkä kosketukset neutraaliin sävyiseen maxi -pukuihin merenneito -sävyissä voivat saada taikuuden tapahtumaan
20. Morsiusneitot tai morsiamet, pelkkä pitsi -maxi -numero saa hänet säteilemään kuin kuningatar!

Vinkkejä tarkalleen kuinka käyttää pitsi maxi -hameita ja mekkoja
Olemme osoittaneet sinulle tarkalleen, kuinka tehdä muotilausunto paljon enemmän menetelmiä kuin yksi pitsi maxi -hameissa ja mekkoissa. Kertokaamme nyt tarkalleen, kuinka myös ulkonäön ja tyylin täydet voidaan täydellisesti. Koska monet pitsin ja pelkän materiaalin yhtyeistä ovat yksitoikkoisia, haluaisimme, että lisävarusteemme ovat äänekkäitä, samoin kuin meikkiä.

1. Tarvikkeet, jotka sinun pitäisi käyttää, ovat paksuja helmiä, hienoja blingiä, geometrisiä tyylejä sekä paljon neutraaleja sävyisiä etnisiä koristeita. Tämä auttaa tasapainottamaan yleisen ilmeen ja trendikkään vaikutuksen saamiseksi.

2. Pusseilla ja kengillä tarkastelemme vahvoja värejä sekä sävyjä- mustia, ruskeita, kahvia, karamellia, taupe-, vihreitä, bluesia, fuksian pinkkejä, viinejä, marooneja ja enemmän. Erityisesti laukkujen osalta tarttuva ja totes olisivat uskomattomia tyylilausekkeita, jotka saattavat tuoda mukanaan- saatat myös uskoa koristeellisiin pusseihin myös liiketoiminnalle.

3. Meikkiviisas- ruskeat ja tummat savuiset silmät, terveelliset hohtavat poskipunat poskissa ja tumma ripsiväri on pakollinen

4. Kampaus voi olla valintasi mukaan.

Olemme osoittaneet sinulle tarkalleen, kuinka valita sekä Lace Maxi -hame-tyylit, samoin kuin mitä käyttää pitsi maxi -hame- mene eteenpäin ja tee kesäajan muotilaskelista melko turmeltumaton!
Kuvien lähde: pinterest.com

Uncategorized

Oletko ymmärtänyt monolidityyppejä?

Mikä on monolidi?
Monolidi osoittaa yleensä, että kulmakarva -alueen alapuolella ei ole näkyvää rypistymistä. Joten kaksinkertaisen silmäluomen sijasta sinulla on vain yksi silmäluomen. Ihmisillä, joilla on monolidi, on yleensä tasainen alue ilman minkäänlaista taittoa, kun he pitävät silmänsä auki.
[Lue myös: Monolidi käsittää temppuja]

Tutkimuksen mukaan –
Mikä on epicanthel -taitto?
Epicanthal -taito, epicanyttinen taito tai epicanthus on ylemmän silmäluomen ihon taito (kulmakarvan nenästä), joka peittää ihmisen silmän sisäkulman (mediaalinen canthus). Termi ”Epicanthal Fold” viittaa visuaalisesti luokiteltuun ominaisuuteen; Siitä huolimatta taustalla oleva fysiologinen syy ja sen olemassaolon toiminta minkä tahansa tyyppisissä yksityisissä yksityisissä voi olla täysin erilaisia.
Epicanthel -taiteen uskotaan edeneen ostamaan puolustusta äärimmäisestä kylmästä ja äärimmäisestä valosta, joita tapahtuu Euraasian arktisella ja pohjoisella alueella. He myös kiinnittävät silmät pölyä vastaan autiomaiden alueilla, kuten Pohjois -Kiinassa, sekä Mongoliassa ja joissain Afrikan osissa.
Tyyppi 1: Pukea monolidit
Silmäluomien rasvan talletuksen takia monolidit näyttävät turvonneilta! Sen turvotus saa myös silmät näyttämään puoliksi suljilta. Sisältää asiantuntijoiden mielestä kovan rypistyksen varjostaminen, koska silmät eivät ole syviä. Kuitenkin suurella menetelmällä ja suurella menetelmällä, joka sisältää turvonneet monolidit, salaperäiset vaikutukset.

Tyyppi 2: Upotetut monolidit
Silmäluomen ilman millään tavalla kutsutaan upotettuksi monolidiksi. Kannessa ei myöskään ole minkään tyyppistä rasvaa, mikä mahdollistaa silmämunan näkyvän selvästi. Ihmisillä voi olla isompia pienempien silmien lisäksi upotetuilla monolideilla. Ne näyttävät syviltä asettamilta silmiltä ilman silmien ryppyjä.
Tyyppi 3: Osittaiset tai demi -monolidit
Osittaiset monolidit ovat samanlaisia kuin kaksinkertaiset silmäluomet. Ainoa ero on, että se näyttää vain puolet kaksinkertaisista silmäluomista. Tämän tyyppisissä monolideissa on rypyt, mutta myös lihakset puuttuvat, jotta nämä rypyt vetävät nämä rypyt kuin täysi kaksinkertainen silmäluomen. Meikkitaiteilijat haluavat leikkiä sellaisilla osittaisilla monolideilla, jotka voivat joko tehdä siitä, että AC Milan Paita se näyttää monolidien lisäksi ei-monolideilta.

[Lue myös: tarkalleen kuinka käyttää kiiltävää silmämeikkiä]

Tyyppi 4: hupulliset monolidit
Huputetut monolidit ovat kuitenkin piilotettuja ryppyjä paksuuden vuoksi, että ne näyttivät peittäneen silmäluomet. Kun näytät suoraan, sitä ei yleensä voida nähdä. Siksi käsittää, että monolidit pitävät mielessä. Huppelliset monolidit ovat melkein kuin demi -monolidit, koska niillä molemmilla on rypyt. Ainoa ero on, että huppari vedetään alas kannen paksuuden ja DEMI: n takia, koska lihaksia ei ole puuttuneet rypyt!
Tyyppi 5: litteät monolidit
Litteät monolidit eivät ole upotettuja eikä turvonneet. Ne ovat vain litteitä ja joustavia, koska voit tuottaa väärennetyn rypyn.

Nyt kun ymmärrät, mikä on monolidi sekä erityyppiset monolidit, tarkistetaan saadaksesi tarkalleen kuinka saada monolidi.
Kuinka saada monolidi
Muista, että on paljon helpompaa siirtyä monolidista kaksinkertaiseen kansiin päinvastoin.
Hienoin aika monolidisi tuottamiseen on aamuisin ihanteellinen, kun olet noussut turvonneilla silmillä. Aloita sulkemalla silmäsi ja puristamalla silmäluomet peukalolla ja etusormella, missä taitteet yleensä ilmestyvät.
Vedä silmäluomen varovasti kasvoistasi.
Avaa nyt silmäsi ja päästä irti. Huomaat, Cerezo Osaka Paita että silmäluomet sen sijaan, että taittuvat takaisin silmärasiaan, lepäävät huolellisesti ripsesi yläosaan.
Muista, ettet vilkkua, koska vilkkuva liike saa monolidin katoamaan. Yritä pitää silmäsi auki niin kauan kuin pystyt.
Voit aina laittaa monolidisi takaisin, jos vilkkuu.

Ideoiden ja tekniikoiden avulla tarkalleen kuinka saada monolidi, on aika tarkastella erityyppisiä monolidisilmämeikkiä.
1. Monolidi Smokey Eye: Tässä on opetusohjelma, jota voit noudattaa Smokey -monolidimeikkiä.

2. Korean monolidi -meikki: Korean meikki on kuviossa, samoin kuin tämä opetusohjelma saa sinut näyttämään suloiselta korealaiselta nukkelta.

3. Monolidinen morsiamenmeikki: Kaikki saatavilla olevat morsiamet, joilla on monolidi. Alla olevat kuvat voivat vaikuttaa sinulle, että sinulla on paras monolidinen silmämeikki valtavana päivänä.

4. Monolidinen prom -meikki: Pidä prom -meikkisi hienovarainen ja älä liioittele sitä silmämeikillä. Tässä on paras monolidisilmämeikki, jota voit kokeilla.

5. Kissan silmä monolidi: Kissan silmät ovat ehdottomasti suositeltavia kaikkien kanssa ja se näyttää hämmästyttävältä jopa ihmisille, joilla on monolidit. Katso!

6. Luomiväri monolidilla: luomivärien levittäminen monolidiin voi olla vähän vaikeaa. Tarkista tämä hämmästyttävä opetusohjelma tarkalleen kuinka levittää luomiväriä monolidiin.

Ymmärrätkö nyt, minkä tyyppisiä monolideja Club Tijuana Paita olet siunattu? Toivomme, että tarjoat nämä silmämeikin itämaisille silmille monolidilla. Joten jaa kokemuksesi kanssamme. Kuvien lähde: pinterrest.com