Isänpäivälahjat tryffelsuffleista, laskentapaitaan, kahvilan ja paljon muuta

Jun 26, 2022 Uncategorized

Lyhyt opas isänpäivälahjoihin
Isänpäivä on tulossa lähemmäksi, ja loistavia tarjouksia esiintyy kaikkialla, sosiaalisen median uutissyötteistämme, uutiskirjeisiin ja rehellisesti, muualla. Vain niin tiedät, että monissa maissa (kuten Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Ranskassa, Japanissa jne.) Juhla, joka kunnioitetaan isyyttä, järjestetään kesäkuun kolmantena sunnuntaina, joka tänä vuonna on 19. kesäkuuta.
Joten suuret online- ja offline -myyjät kaikkien näiden maiden asiakkaiden kanssa ovat jo asettaneet lukuisia tarjouksia ja alennuksia tai vain erittäin uskomattomia tuotteita vanhalle miehellesi. Näin on joillekin suosikkisivustoillemme, kuten DesignByHumans, Spreadsirt, Redbubble, Truffleshuffle, 80Setes, Zazzle, CafePress ja paljon muuta. Rakastamme heitä ensisijaisesti heidän humoristisen puolensa takia. Olemme varmoja
Ensimmäinen suositus tulee truffleshuffelista, josta voit saada täysin ilmaisen 1. luokan lähetyksen koodilla FirstClassDad. Vähimmäisosto on 20 puntaa vain Ison -Britannian tilauksista.

Seuraava pysäkkimme on CafePressissä, jossa voit valita trendikkäistä teemoista, kuten mahtavista isän lahjoista, isän ensimmäinen isänpäivä, uusi isä, isänpäivän elokuvat ja televisiot ja paljon muuta. Voit myös hyödyntää alennusta – 20%: n alennusta tilauksestasi, koodilla220.

Laskentapestä voit valita miesten osiosta myydyimmät lahjatuotteet, joista jotkut valitsimme alla, jotka sopivat erittäin hyvin kyseiseen tilaisuuteen:

Olemme myös pyöristäneet joitain Zazzlen suosituimpia isänpäivälahjoja joko uusille isille, techie -isille tai jopa jumalaisille:

Monia hauskoja T-paitoja, jotka löysimme Redbubblessa. Voit myös tarkistaa vuoden 2015 viestit heidän suosituksilla miehen tai Popin persoonallisuudesta riippuen.

Popkulttuurille, sarjakuvien rakastaja isälle elämässäsi, 80 astes on parhaat geeky t-paidat, jotka vaikuttavat häneen:

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, muutama t-paito, joka tekisi perheesi isähahmoille loistavia lahjoja, DesignByHumans, Society6 ja Threadless. Mallit, jotka eivät ole niin nimenomaisia ​​suunnitellusta vastaanottajasta, mutta he koskettavat intohimoaan abstraktilla tavalla:

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *