Ian Jepsonin graafinen tyyli

Aug 2, 2022 Clothing Accessories

Ian Jepson – Desmond & Tutun juliste
Ian Jepson on freelance -graafinen suunnittelija ja kuvittaja Kapkaupungista, Etelä -Afrikasta. Hän on työskennellyt lukuisissa projekteissa niin hyvin, että hän on saanut nimen itselleen muutama vuosi sitten. Yksi hänen uusimmista projektistaan ​​koostuu julistetyylistä bändille Desmond & Tuttu. Tämä indie -rock -yhtye esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 2008 samoin kuin siitä lähtien, heillä on ollut paljon menestystä Etelä -Afrikan musiikkiteollisuudessa. Ne ovat minimalistinen, epätavanomainen bändi, joka elää joka hetki, kuten se on heidän viimeinen.

Mutta miten Desmond ja tutus palkkasivat Ian Jepsonin? Ouh, äskettäin heillä on ollut valtava keikka kokouksessa ja he tarvitsivat asiantuntijaa julisteensa muotoilemiseksi. Ian Jepson onnistui tuottamaan mestariteoksen heidän uskomattomaan tapahtumaansa. Koska juhlan pääteema oli viidakko, jonka hän ajatteli käyttävänsä keskushahmona: mahtava kovakuoriainen kuuntelemassa sen Walkmania. Värit ovat ehdottomasti lumoavia: keltaisten, sinisten viivojen sävyt sekä vaaleanpunaiset ja valkoiset yhdistelmät tekevät tästä julisteesta kokonaismäärän. Se on alkuperäinen, se on inspiroiva ja ennen kaikkea se kiinnostaa bändiä.
Vieraile Ian Jepsonin Behance -profiilissa ja kerro meille, mitä mieltä olet hänen aiemmista teoksistaan. Nyt leikataan jahtaamaan ja katsotaan hänen kauniisti koottu Beetle -juliste.
– Alkuperäinen luonnos:

– Käynnissä oleva juliste:

-Final -juliste:

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *