Lämmitä kiitotie trendikkäissä urheiluvaatteissa

Sep 8, 2022 Uncategorized

Kuumenna kiitotie trendikkäissä urheiluvaatteissa
29.01.2019, lähettänyt Alanic Global
Oletko se, joka haluaa urheilua aktiivista kulumista seuraavassa muotinäytöksessä? Valmistaudu sitten näyttämään urheilulliselta divalta kaiken glitzin ja glamourin keskellä ja aseta aivan uusi kiitotien suuntaus, jonka naiset kuolevat. Yleisurheiluvaatteiden tuottajat ovat tuoneet rapeaa ja modernia varastoja myyjien ja yrityksen omistajien varastojen korjaamiseksi, joten halutun tyylikkään ilmeen saaminen tulee vaivaa.

Verveessä kuluneet nämä kiitotiet näyttävät varmasti pään kääntäjästä, mikä saa kaikki jahtaamaan muotoiluvinkkejä!
Kauan kauniita kerroksia
Soita tummanväriseen Jersey -mekkoon rampin kävelemiseen, lisätty kierre kerrostamalla se rennosti. Tarvitset vain hallittu avoin löysä neuletakki ja iso hattu, jonka on varustettu pitkä lausunto kaulakohtainen Flairin lisäämiseksi! Pidä hiukset huolimattomasti auki ihanteellisen katu-älykäs ilme!
Ole Tootsie -tyttö
Kun pommikoneet lyövät trendilistalle vähitellen, voit valita yhden sellaisen dynaamisista kukkatulosteista, joissa on hyvin varustetut joustavat käden hihansuut tummanvärisissä putkistoissa. Ajattelevat kuinka muuttaa tämä pommikone jotain erittäin tyttömäistä? Joukkue se ylös silkkällä flouncy -pitkällä hameella!
Hehkuvat välähdykset
Laski ja kimaltele kohteliaana, kun paljon hohtaa -hölynpölyä on lisätty pukeutumiseesi. Tuikea metallinen valmis urheilullinen takki tai laskemat tekevät sinulle spontaanisti pukeutuneen juhlapaikan ilmeen. Kuka tietää, voit todella lyödä juhliin parhaiten kiitotien näyttelyn jälkeen!

Muodollinen, mutta melodramaattinen
Valitse erittäin tyylitelty ja hyperbolinen nouse rampille kaikissa aktiivisissa kulumisissa, jotka yksityiskohdat väreistä, kuvioista tai ompelemisesta. Helppo aktiivinen kuluminen saattaa jäädä huomaamatta muiden keskellä, mutta kattava kattava lisää varmasti vaaditun tavan.
Värin yhteentörmäys
Siirry Flamboyant Matchy-Maticy -värillisiin urheiluasuihin tullaksesi vetovoiman keskipisteeksi. Kun teet tämän, muista pysyä poissa koomiseksi väärän leikkauksen tai suunnittelun ja liiallisten lisävarusteiden kanssa.
Suoraan harjoitteluistunnoista
Hanki sujuvaa ja virtaavaa urheilullista ulkonäköä ylisuurilla tennis V-kaula-aukkoisella villapaitalla, joka on asetettu teeen ja tennis lyhyen paidan päälle aliarvioiduilla asusteilla. Tämä antaa erittäin ‘nouse ylös ja mennä’ ulkoasua olematta sarjakuvapiirtäjä tai ylhäällä.
Loistaa silmät
Siirry mesh-ulot minkä tahansa, olipa se seksikäs camisoli, raivoisa lengaree, nämä läpinäkyvät aktiiviset kulumisalueet näyttävät raivoisalta kiitotieltä, jossa on täydellisesti korkokengät ja hiuspulla!
Siirtyä pois suuntauksista
Pyydä suunnittelijaasi saamaan jotain erilaista urheiluvaatteiden suhteen, jotta ihmiset yleensä seuraavat sinua sokeasti! Ota yhteyttä ensiluokkaiseen urheilullisten vaatteiden tuottajien keskuudessa USA: n yrityksiä fleece-pienestä mekosta, jossa on urheilulainauksia sen päällä tai jopa syksyiset sävyt pehmeä nahkainen kaksoisasu, ja tee kokonaan laatikosta! Tällä tavalla päivä hurraa omituisiin muotikokeisiin!

Siksi muotirampin lyömisestä tulee vain erittäin helppoa oikealla aktiivisella kulumisella, vain tarjoamalla vähän kierrettä tarvittavan vetovoiman lisäämiseksi! Myös myyjät tuovat kokoelmaansa monimuotoisuutta käsittelemällä johtavia urheiluvaatteiden valmistajia.

Tunnisteet:
urheiluvaatteiden valmistaja
urheiluvaatteiden valmistajat
Urheilun vaatteiden tuottajat USA
Kuntovaatteiden valmistajat

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *