Naimisissa väkijoukon kanssa ja on hienoa olla aviomies

Aug 14, 2022 Clothing Accessories

On aika olla rohkea, menettää esteet ja kaduille. Paljon rikkipitoista NYC -tuotemerkkiä, joka on suunnattu enimmäkseen naisille – esittelee ensimmäisen koko kokoelmansa miehille.
Provokatiivisessa tyylissä tämä syksyn kokoelma koostuu t-paitoista, puseroista, hupparista ja korkkeista, jotka integroivat voimakkaasti brändin allekirjoituslohjaisen, estografiikan. Julkaisu on myös talossa kolmen kappaleen kapseliin teepaitoihin, jotka suoritetaan yhteistyössä eroottisen, New Yorkin ammattivalokuvaajan melko puke kanssa.
Nyt ymmärrän, että katuvaatteiden muodit ovat kyllästyneitä säädyllisyyteen, vain avioliitto on hyödyntänyt tätä tyyliä koskaan ottaen huomioon, että vuoden 2004 alku vuonna 2004. Nykyään, vuosikymmentä myöhemmin, liiketoiminta on kasvanut uskomatonta – kehityksen välillä Vaatteet sekä tuotemerkit, jotka lisäävät merkintöjä paikalla, on selvää, että väkijoukko on ottanut haltuunsa.
Ei enää pelkästään teepaitoja, jotka ovat naimisissa väkijoukon kanssa, on laajentunut valtavaksi leikkaus- ja ompeleen, denimin, lisävarusteiden kokoelmaksi yhdessä erinomaisen yhteistyön salkun kanssa, mukaan lukien Jobs Colette, Kangol, Nike, Lacoste, Burton, Casio, Burton, Burton , samoin kuin enemmän. Heillä on saattanut olla nöyrä alku, mutta tänään naimisissa olevan elämän kanssa naimisissa on täydellinen elämäntapa, joka keskittyy vain vaatteisiin, mutta myös naisten vaikutteisen yhteiskunnan kulttuurielementtien tuomalla.
Jos ajattelet lausunnon antamista, voit saada täältä teepaitoja.

.

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *