Trendit ja konservatiivinen toimisto

Aug 31, 2022 Uncategorized

2019 -päivitys: Katso viimeisimmät keskustelumme vihamielisistä vuoden 2019 muotisuuntauksista.
Mitä suuntauksia nuorempi nainen voi turvallisesti käyttää töihin? Et halua pukeutua liian “vanhaan” – mutta et myöskään halua näyttää liian trendikkäiltä ja/tai tyyleiltä, ​​jotka eivät ole sopivia työvaatteille. Joten keskustellaan: trendit ja konservatiivinen toimisto.
{Aiheeseen liittyvä: Onko jotain todella klassista muodissa?}
Kuinka löydät tasapainon niin, että näytät ammattimaiselta tuntematta kuin sinulla on jonkun toisen vaatteet? Lukija K ihmettelee …
Olisitko kiinnostunut tekemään ominaisuus, joka on suunnattu yleisösi nuorimmalle? 23-26yo-naaraat? Tämä koskee nuorten/trendikkään ja toimiston välistä rajapintaa. Vaikka monet esineiden TPS-ominaisuudet ovat hienoja, voin myös nähdä tavan, jolla voi olla ennenaikainen nuorempi väestöryhmä tehdä ostoksia näissä tyyleissä. Haluaisin näyttää esimerkiksi arvokkaalta, mutta ei välttämättä vanhemmalta kuin minä.
Tämä on hieno kysymys. Konservatiivisessa toimistossa on kyse klassisesta, tyylikkäältä ilmeestä-sinulla on aina hyvin tarjoillaan rapea valkoinen pusero, yksinkertainen vaippamekko, pari upeita pumppuja, hyvin räätälöity bleiseri ja vastaava hame ja housut.

Yllä kuvassa, parhaat naisten kauluspuserot vuodesta 2022: yksi / kaksi / kolme / neljä / viisi

Jotkut tyylikkäimmistä vaippamekoista työhön vuodesta 2022: yksi / kaksi / kolme / neljä / viisi (ei kuvassa, mutta myös)

Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkit ja Corrette® voi ansaita palkkioita tämän viestin linkkien kautta tehdyistä ostoista. Lisätietoja täältä. Kiitos paljon tuestasi!
Näissä suhteellisen kapeissa rajoissa on kuitenkin suuntauksia, ja ne ovat suuntauksia, joiden kanssa mielestäni voit kokeilla, ilman että ne tekevät sinusta näyttämään sopimattomalta. Joten kaivataan sisään.
Ensinnäkin, määritetään sellainen suuntaus, josta emme puhu konservatiiviselle toimistolle:

Se ei ole koskaan vartalon baring (että sadonkorkin on odotettava viikonloppua). Se ei koskaan paljasta ihoa (tai saa jonkun muun huolestuneena, että se yhtäkkiä menee). Se ei muistuta millään tavalla buduaalista (joten en todellakaan pidä esimerkiksi toimistolle pitsiä).
Joten vaikka olen nähnyt viime aikoina joitain tappajamekkoja, joissa on paljaat selkät (tarkoitan, c’mon!) Pysyisin heistä poissa töistä. Lisäksi-olen nähnyt Kimonosin luettelossa samassa luokassa kuin Blazers myymälöillä, enkä ole pystynyt selvittämään, kuinka tunnen niitä-mutta mielestäni he menevät inspiroituneeseen boudoir-luokkaan työhön .
Se voi olla ”uusi ilme” – niin kauan kuin se on ollut olemassa noin viisi vuotta. Esimerkiksi polvisaappaat ovat olleet vain iso asia vuoden tai kaksi (ellet ole oikeastaan ​​merirosvo), ja radan housun trendi on aivan liian uusi toimistolle.
Ole erityisen varovainen ajatellen, että jokin on kunnossa työlle vain siksi, että tuotemerkki, jonka yleensä yhdistät työpukuihin, myy sitä. Olin äskettäin juhlissa, ja nuori, viileä naispartneri tarttui minuun siitä, että hänen piti nuhtella nuorempia kumppaneita raidahousuista. “En välitä siitä, että he ovat teoriaa”, hän piiskasi. (Myös hänen ei-nos-luettelossa: ylin solmu.)
Se ei koskaan uhmaa logiikkaa. Peep Toe Bootie, Hi-Low-mekko, jumpsuit, Culotte… Ei, ei, ei, ei. Jos työskentelet muodissa, hienoa; Käytä haaremihousuja ja kimonoja, joissa on sadonkorkeus ja mene kaupunkiin – mutta jos työskentelet laissa tai pankissa, se on ehkä huonosti neuvottu.
Joten tässä on sellaisia ​​trendejä, joita todella puhumme siitä, että olemme hyväksyttäviä työhön, sitten (vaikka tietysti tiedät toimistosi):

Colorblocking – se on ollut iso trendi jo muutama vuosi ja on edelleen vahva
Värit – esimerkiksi vuoden väri on Marsala
Kaulattomat bleiserit ovat nykyaikaisempia kuin klassiset bleiserit (katso eilen keskustelemasta teoriapuku) Peplum (tämä yksityiskohta bleisereistä, puseroista ja jopa mekkoista on ollut erittäin kuuma muutaman vuoden ajan)
Nilkkahousut rentopäivinä
Istuvuus- ja soihdutusspuvut
Näen meshin trendin, joka mielestäni on enemmän inspiroitunut aktiivisten vaatteiden trendistä eikä alusvaatteista – lähestymistapa varoen, mutta mielestäni se voi olla kunnossa, kuten tässä mekossa
Kaikki miesten vaatteiden inspiroimat trendit ovat yleensä OK – esim. Oxfords, Loafers, Gingham, joka on tällä hetkellä kaikkialla (rakastan tätä drapey gingham -puseroa)…

Kuvassa alla, myötäpäivään: OTK -saappaat, Gingham -pusero, kimono, leipät, sato, raidahousut.

Jos luulet olevani hullu, katso joitain kommentteja viesteihin, joissa olemme puhuneet melko lievistä suuntauksista, kuten punoksista, nilkkahousuista tai jopa viimeaikaisesta viestistämme Crossbody -laukkuun. Toinen viesti, joka voi olla sinulle hyödyllinen, kun punnitset näitä kysymyksiä: keskustelumme “vaatteiden voimaannuttamisesta” vs. pukeutumisesta.

Lukijat, mitä ovatnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *