10 Bandhani Sarees -tyyliä, jotka ehdottomasti rokkaisivat kevään tulemista

Nov 8, 2022 Uncategorized

, jotka eivät ymmärrä Bandhej Saree Designsistä, tavanomaisista etnisistä sareesista, joita pääasiassa naiset käyttävät Rajasthanissa. Samoin Bandhani -sareesiksi ymmärretään, Bandhej Saree -tyylit ovat maailmankuuluja, samoin kuin päivittäin ja myös erityistapahtumissa.

Kevään tullessa olet hektinen vaatekaappisi kumoaminen, eikö niin? Vilkas kosketus on aina niin vieraanvarainen. Joten miksi ei olisi pari bandhej -saree -tyylejä, jotka ovat samoin kuin Flaunt uudessa vuonna, mikä merkitsee uutta alkua elämään!

Bandhej Saree -kokoelma:

Mutta Rajasthanilla on enemmän:
Myös Jaipur Sarisista Rajasthani -silkkeihin sekä Marwadi Standard Silk Saris -sarisiin Rajasthanilla on herkku laskeille, jotka pitävät sareesistaan. Bandhej Saree -kokoelma voittaa kuitenkin kädet alas. Käytettyjen materiaalien, pelin värit, tyylit sekä Alankomaiden Jalkapallomaajoukkue Paita tyylit, myös ekologisista ystävällisistä marooneista, melko pinksistä oranssiin, peili työskenteli myös punaiseen ja loistaviin bluesiin, sinä pilaantuisi sekä hemmoteltuna. valinnanvaraa varten.
Lähde: Pinterest.com [Aslo Read: Designer Sarees for Karva Chauth]

Kuuluisat valinnat:
Mene villiin, kun se liittyy ensi vuonna erityisiin kevään juhliin pukeutumiseen käyttämällä Bandhani Sareesia tai Bandhej Sareesia, eikö sinun ole valittava muita suosittuja tyyppejä, kuten myös Kota Silk, Leriyas, Sanganeer Block -tulosteita.
Lähde: shatika.co.inkota doria:
Myös Kota Doria on suosittu Sari -tyyppi Rajasthanissa, samoin kuin Bandhej -klaanin kilpailija. Tämä johtuu siitä, kun bandhej on käsin suunniteltu, Kota Doria Sarees on käsin kudottu ominaispiirteillä ja kuvioiden tarkistamisella.

Lähde: pinterest.com millä pidämme bandhej -ilmeestä:
Bandhej -ilmeessä on teemoja solmioissa että väriaineissa. Kuviot jäljittelevät kasvistoa sekä eläimistöä, kelloja, jaaleja, hiipiä ja myös mytologisia kohtauksia. Jokaisella bandhej -saree -solmulla on nimi, esimerkiksi Ekdali tai yksi solmu! Kolme solmua katkoviivaista sari on nimeltään Trikunti ja neljä solmua Bologna FC 1909 Paita olisivat Chaubundi.
Lähde: Pinterest.com [Lue myös: kaikki suunnittelijan sareesista]

Kuviot Ylemmintynyt, suositut aikoina ovat vuoristoinen Shikargarh tai verkko, kuten Jaaldar ja loistava viiniköynnös, kuten Twang, Beldaar!
Lähde: FashionKafatka.com Muut suositut tyylit ovat Dungar Shahi, joka edustaa vuoria,

Naiselle, joka tykkää kaikesta luksusta ja seitsemästä tähdestä, Satbandi Bandhej on parasta käyttää
Lähde: Shopify.comone saattaa Southampton FC Paita jopa uskoa boondille luotuun saree -palveluun, jolla on pieni piste pimeässä valmistetussa sarissa
Lähde: Niksnbins.co.in [SC: Mediad]
Muita suosittuja valintoja ovat Kodi, joka näyttää veden vähentymisestä tai kyynelvistä
Lähde: Xyer.Cofor Sweeest Touch ensi keväällä, Laddu Jalebi -kellot sareesissa olisivat niin hienoja!
Lähde: Jaypore.com [myös lue: Intian häät sarees]
Leheriya -aaltoja:
Bandhani Saree -mallit lisäksi Sarees -Leheriya -aallot tunnetaan laajasti sekä Rajasthanin naisten runsaasti. Leheriya -aaltoja nimen mukaan edustavat valtameren aaltoja.
Lähde: Blogspot.com -kuuluvat värit, joita käytetään bandhanille ja Leheriya Sareesille, ovat vaaleanpunaisia, vihreitä, keltaisia, punaisia ​​ja marooneja.

Erilaisilla väreillä varustetuimmassa Bandhani Sarees -kokoelmassa on osoitus heille kaikille. Esimerkiksi, jos valitset punaisen, sinulta voidaan vain kysyä, oletko uusi morsiamen tai tulevan morsiamen.
Jos sareellasi on kellertävä kosketus tai keltainen tausta, se osoittaisi, että olet uusi äiti.
Lähde: Fashionzdesign.com [myös lue: erityyppiset sarees]
Jotkut sanovat samoin, että valitsemasi värit nykyisestä Bandhani Sarees -kokoelmasta merkitsee naapurustoa, josta tulet tai kotoisin.
Lähde: Lycheefashions.comso, täällä olivat nykyisen Bandhani Sarees -kokoelman suositut sarisit, kuten maailmalle ymmärretään. Haluamme ymmärtää tarkalleen, kuinka monet teistä käyttävät bandhej- tai bandhani -sarisja, samoin kuin mistä ostat samasta, eikö sinun ole olla Rajasthanissa.
Lähde: IndianRamp.comdo säveltä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *