Oletko ymmärtänyt monolidityyppejä?

Jan 2, 2023 Uncategorized

Mikä on monolidi?
Monolidi osoittaa yleensä, että kulmakarva -alueen alapuolella ei ole näkyvää rypistymistä. Joten kaksinkertaisen silmäluomen sijasta sinulla on vain yksi silmäluomen. Ihmisillä, joilla on monolidi, on yleensä tasainen alue ilman minkäänlaista taittoa, kun he pitävät silmänsä auki.
[Lue myös: Monolidi käsittää temppuja]

Tutkimuksen mukaan –
Mikä on epicanthel -taitto?
Epicanthal -taito, epicanyttinen taito tai epicanthus on ylemmän silmäluomen ihon taito (kulmakarvan nenästä), joka peittää ihmisen silmän sisäkulman (mediaalinen canthus). Termi ”Epicanthal Fold” viittaa visuaalisesti luokiteltuun ominaisuuteen; Siitä huolimatta taustalla oleva fysiologinen syy ja sen olemassaolon toiminta minkä tahansa tyyppisissä yksityisissä yksityisissä voi olla täysin erilaisia.
Epicanthel -taiteen uskotaan edeneen ostamaan puolustusta äärimmäisestä kylmästä ja äärimmäisestä valosta, joita tapahtuu Euraasian arktisella ja pohjoisella alueella. He myös kiinnittävät silmät pölyä vastaan autiomaiden alueilla, kuten Pohjois -Kiinassa, sekä Mongoliassa ja joissain Afrikan osissa.
Tyyppi 1: Pukea monolidit
Silmäluomien rasvan talletuksen takia monolidit näyttävät turvonneilta! Sen turvotus saa myös silmät näyttämään puoliksi suljilta. Sisältää asiantuntijoiden mielestä kovan rypistyksen varjostaminen, koska silmät eivät ole syviä. Kuitenkin suurella menetelmällä ja suurella menetelmällä, joka sisältää turvonneet monolidit, salaperäiset vaikutukset.

Tyyppi 2: Upotetut monolidit
Silmäluomen ilman millään tavalla kutsutaan upotettuksi monolidiksi. Kannessa ei myöskään ole minkään tyyppistä rasvaa, mikä mahdollistaa silmämunan näkyvän selvästi. Ihmisillä voi olla isompia pienempien silmien lisäksi upotetuilla monolideilla. Ne näyttävät syviltä asettamilta silmiltä ilman silmien ryppyjä.
Tyyppi 3: Osittaiset tai demi -monolidit
Osittaiset monolidit ovat samanlaisia kuin kaksinkertaiset silmäluomet. Ainoa ero on, että se näyttää vain puolet kaksinkertaisista silmäluomista. Tämän tyyppisissä monolideissa on rypyt, mutta myös lihakset puuttuvat, jotta nämä rypyt vetävät nämä rypyt kuin täysi kaksinkertainen silmäluomen. Meikkitaiteilijat haluavat leikkiä sellaisilla osittaisilla monolideilla, jotka voivat joko tehdä siitä, että AC Milan Paita se näyttää monolidien lisäksi ei-monolideilta.

[Lue myös: tarkalleen kuinka käyttää kiiltävää silmämeikkiä]

Tyyppi 4: hupulliset monolidit
Huputetut monolidit ovat kuitenkin piilotettuja ryppyjä paksuuden vuoksi, että ne näyttivät peittäneen silmäluomet. Kun näytät suoraan, sitä ei yleensä voida nähdä. Siksi käsittää, että monolidit pitävät mielessä. Huppelliset monolidit ovat melkein kuin demi -monolidit, koska niillä molemmilla on rypyt. Ainoa ero on, että huppari vedetään alas kannen paksuuden ja DEMI: n takia, koska lihaksia ei ole puuttuneet rypyt!
Tyyppi 5: litteät monolidit
Litteät monolidit eivät ole upotettuja eikä turvonneet. Ne ovat vain litteitä ja joustavia, koska voit tuottaa väärennetyn rypyn.

Nyt kun ymmärrät, mikä on monolidi sekä erityyppiset monolidit, tarkistetaan saadaksesi tarkalleen kuinka saada monolidi.
Kuinka saada monolidi
Muista, että on paljon helpompaa siirtyä monolidista kaksinkertaiseen kansiin päinvastoin.
Hienoin aika monolidisi tuottamiseen on aamuisin ihanteellinen, kun olet noussut turvonneilla silmillä. Aloita sulkemalla silmäsi ja puristamalla silmäluomet peukalolla ja etusormella, missä taitteet yleensä ilmestyvät.
Vedä silmäluomen varovasti kasvoistasi.
Avaa nyt silmäsi ja päästä irti. Huomaat, Cerezo Osaka Paita että silmäluomet sen sijaan, että taittuvat takaisin silmärasiaan, lepäävät huolellisesti ripsesi yläosaan.
Muista, ettet vilkkua, koska vilkkuva liike saa monolidin katoamaan. Yritä pitää silmäsi auki niin kauan kuin pystyt.
Voit aina laittaa monolidisi takaisin, jos vilkkuu.

Ideoiden ja tekniikoiden avulla tarkalleen kuinka saada monolidi, on aika tarkastella erityyppisiä monolidisilmämeikkiä.
1. Monolidi Smokey Eye: Tässä on opetusohjelma, jota voit noudattaa Smokey -monolidimeikkiä.

2. Korean monolidi -meikki: Korean meikki on kuviossa, samoin kuin tämä opetusohjelma saa sinut näyttämään suloiselta korealaiselta nukkelta.

3. Monolidinen morsiamenmeikki: Kaikki saatavilla olevat morsiamet, joilla on monolidi. Alla olevat kuvat voivat vaikuttaa sinulle, että sinulla on paras monolidinen silmämeikki valtavana päivänä.

4. Monolidinen prom -meikki: Pidä prom -meikkisi hienovarainen ja älä liioittele sitä silmämeikillä. Tässä on paras monolidisilmämeikki, jota voit kokeilla.

5. Kissan silmä monolidi: Kissan silmät ovat ehdottomasti suositeltavia kaikkien kanssa ja se näyttää hämmästyttävältä jopa ihmisille, joilla on monolidit. Katso!

6. Luomiväri monolidilla: luomivärien levittäminen monolidiin voi olla vähän vaikeaa. Tarkista tämä hämmästyttävä opetusohjelma tarkalleen kuinka levittää luomiväriä monolidiin.

Ymmärrätkö nyt, minkä tyyppisiä monolideja Club Tijuana Paita olet siunattu? Toivomme, että tarjoat nämä silmämeikin itämaisille silmille monolidilla. Joten jaa kokemuksesi kanssamme. Kuvien lähde: pinterrest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *