Klassiset tyylit, jotka näyttävät tyylikkäältä jopa 100 vuotta myöhemmin

Sep 3, 2022 Uncategorized

klassiset tyylit, jotka näyttävät tyylikkäältä jopa 100 vuotta myöhemmin
18.12.2019, lähettänyt Alanic Global
1920 -luvun muoti on erittäin rikas ja inspiroiva. On syytä, että vuosikymmen sai 90 -luvun lempinimen. Siksi, jos haluat yllättää asiakkaasi, olisi suositeltavaa investoida parhaaseen kokoelmaan vintage -vaatteita.

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on ottaa yhteyttä johonkin suosituimmista tukkuvaatteiden valmistajista ja todeta, että irtotavarana on vastaavasti ohjetiimi.

Lausuntoholkit ovat yksi suosituimmista suuntauksista, jotka ovat saaneet paljon arvostusta vuosituhansien keskuudessa. Jos rakastat koristaa lausuntovaatteita, niin nämä yläkäyttöiset pukeutuneet hihat ovat ehdottomasti paras valinta sinulle. Olipa se hameella tai jopa sen housuilla, voit ehdottomasti rokkaa sen panachella. Samoin kiinnitä jotain, jota ei ole paljon suunniteltu tai enemmän vaikutuksia.
Monokromaattiset vaatteet ovat ehdottomasti kauden IT -trendi. Yksinkertaiset asuvat pysyvät yksinkertaisesti siksi, että nämä eivät ole vain erittäin mukavia, vaan myös monipuolisia. Siksi sen sijaan, että valitsisit samat vanhat tummat värit, muista etsiä pastellit ja jopa popvärit. Kengille voit yksinkertaisesti valita parin lausuntokengät ulkonäön loppuun saattamiseksi. Ajattele balleriinia tai jopa kissanpentuja, joiden avulla voit tehdä niin.
Ryhmät ja röyhelöt ovat joitain parhaimmista aksentteista, joita voit valita, varsinkin jos etsit vaatteitasi naisellista näkökohtaa. Niille, jotka haluavat pukeutua vaatimattomaan kulumiseen, voivat myös valita tämän asun. Siksi sinun tarvitsee vain valita pari klassisia housuja, jotka näyttävät ehdottomasti loistavalta, ja vintage frided top. Itse asiassa voit jopa valita mekon, jossa on ainutlaatuiset strassikiven yksityiskohdat, joiden avulla voit erottua sartorial -joukosta.

Yritysten omistajat, jotka haluavat sisällyttää trendikkäitä vaatteita kauppaansa, voivat ottaa yhteyttä johonkin suosituista toimittajista. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on katsoa laajaa vaatekaelmaa. Valitse vaadittavat kappaleet ja ilmoita, että irtotavarana on vastaavasti yksityisten etikettien vaatteiden valmistajien avustusryhmä.

Tunnisteet:
vaatemerkki
vaatetuslinja
yksityinen etikettivaatteet
Yksityiset etikettivaatteiden valmistajat
Yksityiset etikettivaatteet tukkumyyjät
tukkuvaatteiden valmistajat

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *