Ovatko ristikkäiset laukut ammattilaisia?

Nov 3, 2022 Uncategorized

Ovatko Crossbody Bags Professional? Voisitko käyttää sitä palvelulounaalle tai verkostoitumistapahtumaan? Vierailija C ihmettelee …
Ajatteleeko ristikkäinen laukku TSG 1899 Hoffenheim Paita ammattilaisesta? Olen kulunut tuomalla tonni laukkuja töihin (salkku, pumppu, lounaspussi ja kukkaro) ja yritän pienentää käsilaukkuani. Ajattelen ostaa Lo & Sons Pearl -laukku. Olisiko kuitenkin outoa käyttää ristikkäitä palvelulounas- tai verkostoitumistapahtumaan? Kiitos!
Crossbody -laukku on nyt niin merkittävä ihanteellinen. Uskon, että he ovat söpöjä, vaikka en käyttäisi sitä itse (busty tytöt, oletko kanssani?). Sanoisin, että tämä on “sinä sinä” -tilanne, samoin kuin mennä eteenpäin ja käyttää sitä, jos haluat. Uskon erityisesti, että Crossbody on uusi ranneke – parhaiten tarttumaan jotain nopeasti juoksemaan lounasta. (Kuvassa: Toinen suosittu vaihtoehto, Marc Jacobs Natasha, tarjotaan Nordstromissa 108–398 dollaria. Visualisoitu nahkalaukku on 365 Nagoya Grampus Paita dollaria.)
Mutta – siellä on aina, mutta eikö siellä ole? – Voin varoittaa sinua kahdessa Portugalin Jalkapallomaajoukkue Paita mahdollisessa asiassa, jotka saattavat vedota epäsuotuisan arvioinnin ammattitaidostasi.

Ensinnäkin: Jos kyseessä on verkostoitumistapahtuma tai palvelulounas, vaaditko todella minkäänlaista laukkua? Paljon verkostoitumistapahtumia, joissa olen käynyt, ihmiset ovat ojentaneet laukkujaan sekä takkeja ja vaeltaneet huoneen, takaa -arvon. (Tämä on yksi syy siihen, että tunsin aina, että taskut olivat bleiseriä verkostoitumistapahtuman ketterä-matkapuhelimesi ja palvelukorttien sijainti!) Olen nähnyt muutaman naisen vaeltavan laukkujensa kanssa, samoin kuin ne olivat normaalisti kahta tyyppiä: a) sellainen henkilö, jolla on OMG-niin tärkeä laukku, jonka hän on uskomattoman tyytyväinen näyttelyyn, tai b) sellainen henkilö, joka kieltäytyy riippuvaisesta sokereista / muista vieraista samoin kuin vaatii laukkua mukanaan. Ainakin motivoin sinua mittaamaan tilaa nähdäksesi, tuovatko muut naiset pussinsa mukanaan vai onko siinä oleva vaihtoehto. Jos olet todella hermostunut, voit tuoda vain yhden luottopistekortin mukanasi koko lompakkosi sijasta ja pitää luottokorttisi taskussa.

Toiseksi, samoin kuin tämä on todella vain kohta siitä, kuinka hitaasti muoti mallit tunkeutuvat tavanomaiseen työpaikkaan: vanhemmat kollegat tietyssä työssä voivat kumppania ristipussin olevan rento tai jopa turisti. Tätä käsitystä voidaan vahvistaa, jos juuret usein siihen ja vedät asioita samoin kuin ulos. Joten oletan, että se on toinen huomautukseni: Ymmärrä siellä oleva henkilö, joka tulee olemaan siellä (esim. Onko se nuorten asiantuntijoiden tapahtuma?), Ja kenen kanssa haluat verkostoitua.
Hyvät naiset, mitä mieltä olet risteyspusseista sekä työ- että työtapahtumia? Mitkä ovat mieluummin ristikokoiset pussit ihanteelliset nyt?
—————
HUOM. Näiden aineellisten artikkeleiden on tarkoitus olla lähteenä naapuruus kommentoida tiettyä aihetta, jonka vierailijat voivat etsiä ilman, että heidän täytyy seuloa paljon etuyhteydettömiä kommentteja. Sekä niin, vaikka ohjelman avulla arvostamme kaikkia lukijoidemme kommentteja, pyydämme sinua pitämään kommenttisi aiheesta; THRANKACKS poistetaan harkintamme ja mukavuuden mukaan. Sano kiitos ymmärryksestäsi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *