10 parasta päiväpäivää Ystävänpäiväpuku

Jul 3, 2022 Clothing Accessories

mekko: Maggy Lontoo | Kengät: Sam Edelman (samanlainen täällä) | Sukkahousut: Wolford | Huuli: nars (peukaloni alla)

Ystävänpäivä laski tänä vuonna keskiviikkona, monet meistä menevät suoraan toimistosta päiväyönä ilman paljon mahdollisuuksia muuttaa. Ihanteellisen mekon kanssa illasuunnitelmiesi pukeutumismuutos voi kuitenkin olla ehdottoman tarpeeton. Kuten Burgundy Lace Midi -puku, jota käytän nykypäivän valokuvissa, on olemassa hienoja tarjouksia ihanista kylpytakista, jotka voivat siirtyä päivästä yöhön ilman koukkua.

Äskettäin napsautin tämän vetoomuksen Nordstromissa, samoin kuin pidän siitä, että mekon pitkät hihat ja MIDI -pituus tekevät siitä päivällä toimistossa, kun taas viininpunainen pitsi ja naisellinen siluetti mahdollistavat sen vaivattomasti siirtyä päivään. Jos haluat tehdä siitä jopa paljon enemmän asiantuntijoita töissä, tämä bleiseri näyttäisi huomattavan vyöhykkeen yläpuolelta – pala, joka voidaan nopeasti jättää roikkumaan työpöydälläsi, kun kello 5 rullaa.

Selaa alla olevat paljon Ystävänpäivä -kylpytakit, jotka voivat nopeasti viedä sinut päivästä yöhön yöhön, se selaa suosikkini alla!

Täydelliset päiväpäivää Ystävänpäivämekot

Mekko: Maggy London | Kengät: Sam Edelman (samanlainen täällä) | Sukkahousut: Wolford | Huuli: nars (peukaloni alla)

Kiitos sekä Nordstromille ja Shoppstylelle kumppanuudesta tässä viestissä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *