Kevään 4 parasta kunto -muotisuuntausta, jotka kannattaa investoida

Aug 11, 2022 Uncategorized

Top 4: n kunto -muotisuuntaukseen keväälle, johon kannattaa sijoittaa
21/06/2016, lähettänyt Alanic Global
Saako se todella tylsistyneeksi ja motivoituneeksi ajatellessaan käyttää samoja kuntosalien samoja kuntovaatteita? Jotkut johtavista valmistajista laativat utelias vaatteita, pitäen tuoreet trendit mielessä, jotka ovat täynnä hauskaa ja omituista. Joten tarkista nämä ulkomaalaiset trendit ja maustele harjoituskaapistasi.
Epäsymmetrinen vetoketju
Se on vihdoin ajan siirtäminen klassisten suosikkeihisi ja pitää maailma arvaamassa seuraavasta merkittävimmistä suuntauksistasi, olipa se sitten kuntosalilla tai kadulla. Hopeaharmaa huppari, jossa on epäsymmetrinen vetoketjullinen muotoilu, on aivan ihanteellinen kääriä sinut koskemattomuuden oodleihin, kun ulkona on kylmä kevään varhain aamulla. Voit käyttää sitä valkoisen t-paidan ja joukkueen päällä, jossa on mustia säärystimiä ja valkoisia lenkkarit.

Koska tukkumyynnissä on saatavana laaja valikoima vaihtoehtoja puseroissa ja hupparissa, myyjät voivat tarkistaa väriyhdistelmänsä ja mallinsa, kuten zip -upit ja vetää asiakkaitaan.
Strappy Sports Rintaliivit
Strappy -urheilurintaliivien tulosteet ja mallit ovat niin seksikkäitä, että haluat jättää säiliöiden yläosat kotona. Jopa kuuluisuudet on tyypillisesti tunnistettu kuntosalin ulkopuolella, jossa on urheilurintaliivit värien ja grafiikan sateenkaaressa fantastisilla strappy -malleilla. Kun suunnittelijat pyörivät tuoretta ulkonäköä värien, kuten kuuman vaaleanpunaisen, pullonvihreän, kanarian keltaisen ja mandariinin, keitosta, on yksinkertaisesti epäreilua piilottaa mahtava tuloste perus-, tylsän paidan takana. Vaikka et voi istuttaa ylimmän kerroksen, käyttämällä seksikäs rintaliivit alla, se varmasti maustetaan harjoitusohjelmasi ja saa sinut tuntemaan kaiken energisen työntää kaikki rajat.

Satosäiliöt
Pieni rohkea kokeilee vaatteesi voi viedä sinulle hieman enemmän etäisyyden olla tyylikäs nainen kuntosalilla tai jooga -luokassa. Rajattujen säiliöiden yläosat kevyellä, helppo-breezy-tyylillä antaa miellyttävän reunan ja runsaasti hienovaraisuutta koko asuun. Valitse kevään kunto-vaatekaappisi kohdalla kukka numero, joka on yhtä herättävä, jotta iho on yhtä hengittävä.

Jos yrityksen omistajat haluavat laajentaa varastojaan näillä tankkitoppeilla ja muilla tukkumyynnin vaatekappaleilla, heidän tulee ottaa yhteyttä maineikkaaseen vaatetuottajaan verkossa ja tehdä tilauksensa irtotavarana.
Hienovaraiset raidat
Tulosteiden jälkeen raidat ovat uusi trendsetter tälle kaudelle. Jos yrität raitoja ensimmäistä kertaa, valitse jotain hienovaraisista muodoista. Vaikka shortsien vastakkaiset raidat lisäävät tekstuuria, säiliöiden yksiväriset yksiväriset vievät kirjaimellisesti kuntosalilta kadulle ja takaisin.

Koska raidat asettavat uuden trendin, myyjät voivat pankkia laajalle valikoimalle yläosaa, urheiluliivit, shortsit ja housut raidallisissa kuvioissa ja lovivat tavanomaisia ​​varastojensa. Tilauksen varaamiseksi heidän on otettava yhteyttä maailmanlaajuisesti tunnustettuun harjoitusvaatteiden tukkumyynnin tarjoajaan ja lähettämään räätälöityjä tarpeitaan ja yksityiskohtia verkossa.

Tunnisteet:
Tukkumyyntivaatteet
tukkumyyntivaatteet
harjoitusvaatteet tukkumyynti

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *