11 fantastista graafista suunnittelijaa seurata Instagram

Sep 20, 2022 Clothing Accessories

11 graafista suunnittelijaa, joita sinun pitäisi seurata Instagramissa
On käytännössä mahdotonta olla kuullut Instagramista. Sosiaalinen verkosto, josta on tullut paljon enemmän ja paljon suositumpaa nykyään, jossa on paljon yli 200 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää. Se saa minut ajattelemaan, mikä siinä on niin erityistä? Minulle Instagram antaa ihmisille helposti esitellä mitä he tekevät ystävilleen: illallinen hienossa ravintolassa, uskomattoman matkan tai uuden tuotteen, kyse on erityisten hetkien ja tapahtumien jakamisesta. Lisäksi? Sinulla on pari suodatinta, jotka saavat ihmiset tuntemaan ammattikuvaajat. Kyse on lähinnä valokuvien jakamisesta ja tarinoita ystävillesi valokuvien kautta, mikä tekee myös Instagramista erilaisen kuin valokuvien manipulointisovellukset.
Uskon, että joissakin tapauksissa tarvitsemme vähän apua ostamiseen löytääksemme etsimämme. Siksi aion tänään puhua siitä, kenen pitäisi sinun seurata Instagramissa? Maailman tunnetuimmat graafiset suunnittelijat, taiteilijat ja kuvittajat ovat nyt saatavilla. Seuraa heitä Instagramissa ja olet ajan tasalla jokaisesta aivan uusista teoksista tai kuvista, konferensseista, palkinnoista ja myös pystyt seuraamaan heidän henkilökohtaisia, mielenkiintoisia elämäntapojaan.
1. Mike Perry – @MikePerryStudio
Tunnettu graafinen suunnittelija meiltä. Hän työskentelee erilaisissa medioissa: kirjoja, lehtiä, elokuvia, sanomalehtiä ja piirtää, maalaa ja kuvaa ja animoi. Seuraa vielä lisätietoja ja saadaksesi täydellisen animoidun kokemuksen häntä Instagramissa tai käy hänen virallisella sivustollaan täällä.

2. Rakastan Doodle: Lim Heng Swee – @limhengswee
En voi edes kuvata, kuinka söpöt nämä Lim Heng Sween luomat kuvat ovat. Taiteilija on antanut elämää esineille ja saanut ihmiset rakastumaan tuotteisiin. Vakuuta itsesi seuraamalla rakastan Doodlea Instagramissa.

3. Mister Doodle – @MisterDoodle
Typografia ja käsikirjain nero, hän on muuttanut kuvan kasvoja. Löydät itsesi hänen lainaustensa joukosta ja rakastat varmasti hänen taidetta.
Voit ostaa fontteja Mister Doodlesta luovilta markkinoilta.

4. Andreas M Hansen – @andreasmhansen
Toinen typografija ja graafisen suunnittelun päällikkö Andreas M Hansenilla on Instagram -profiili, joka hämmästyttää sinua ehdottomasti. Kaikki taiteilijan sivulla on alkuperäinen ja minimalistinen. Jos olet White & Black -yhdistelmän fani, hänen sivu on yksi suosikkisi.

5. Steven Harrington – @S_Harrington
Steven Harrington on havainnollistava suunnittelija, joka on erikoistunut kattaviin luonnoksiin. Hän on yksi niistä ihmisistä, joita sinun on noudatettava, jos olet rohkeita ja dynaamisia malleja.

6. Jessica Walsh – @Jessicavwalsh
Naistaiteilija tällä kertaa, joka tekee sinulle vaikutuksen hänen rakkaudellaan graafiseen suunnitteluun. Hänen Instagram -sivu on sekoitus henkilökohtaisia ​​seikkailuja ja ammatillista toteutumista.

7. Jen Mussari – @Jenmussari
Jen on hämmästyttävä yksityiskohta ja mielenkiintoinen portfolio, ja se on yksi tämän alan nuorimmista graafisista suunnittelijoista. Hänellä näyttää olevan luonnollinen kyky eikä hän koskaan lakkaa yllättämään meitä.

8. Tolga Girgin – @Tolgagirgin99
3D -kuvien luoja Tolga Girgin on onnistunut tuomaan meille uuden graafisen suunnittelun näkökulman. Turkissa syntynyt ja kasvanut hänet tunnetaan nyt ympäri maailmaa kaiverruksistaan.

9. Shiffa – @dashiffa
Tiedät jo hänestä edellisestä viestistämme. Hänen sarjakuviaan ei koskaan ole tarkoitus unohtaa. Löydät hänen taiteensa olevan hieman omituinen, ja se ei todellakaan ole kaikkien kuppi teetä.

10. Maztrone – @Maztrone
Hänen tyylikkäät mallit ovat kiinnittäneet huomiota ja me ehdottomasti rakastamme häntä. Maztrone on yksi Instagramin “halutuimmista” miehistä, joissa on yli 14K seuraajaa.

11. Matti Vandersee – @vndzlr 
Matti Vandersee on yksinkertaisesti inspiroiva! Hänen kiistatta rakkautensa typografiaan ja kuvaan nähdään kaikissa hänen luomuksissaan.

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *