Kuinka tehdä hybridi-työolosuhteista paljon tehokkaampi

Jul 19, 2022 Uncategorized

Muutama viikko sitten kävijöillä oli mini-keskustelu siitä, kuinka tehdä hybridityöolosuhteista paljon tehokkaampaa, mikä on mielestäni upea aihe myös tälle päivälle Ikä. Ne, jotka ovat toimistossa 2-4 päivää viikossa ja jotka pääsevät työskentelemään talosta muina päivinä. Mitkä ovat hienoimmat ehdotuksesi hybridityön tekemiseen, työhön?
Tässä on vierailijakysymys:
Niille teistä, jotka tekevät hybridi-WFH-tilannetta, jossa olet toimistossa 2-3 päivää ja talossa 2-3 päivää, onko sinulla minkäänlaista ehdotuksia siitä, etteivät ne ole täsmälleen samassa paikassa joka päivä? Olen todella kukoistanut rutiininomaisesti, samoin kuin minulla ei ole, että minusta tuntuu oudolta. Minulla on myös FOMO siitä, mihin työtoverini saavat, samoin kuin aivan uusi kumppani, jolle haluan tarjota. Ehkä se on kunnossa samoin kuin hybridi ei ole minulle, mutta yritän todella kääriä pääni sen ympärille, mitä ymmärrän olevan totta – kyky työskennellä talosta pari päivää viikossa voi olla todella hienoa, jos sinä Tee siitä hienoa. Sen lisäksi, että se on poissa pari päivää viikossa, ei todellakaan saa minua kaipaamaan mitään tai vahingoittamaan osakkuusyritystäni.
{Aiheeseen liittyvä: Hienoimmat ehdotuksemme kuumapöydälle}
(Ensinnäkin hauska tosiasia: Kuten WSJ on ilmoittanut, uusi tutkimus viittaa siihen, että 2 toimistopäivää viikossa, ei 3, on hieno alue hybridityölle.)
Yksi vierailija totesi, että hänen menestyksensä on välttämätöntä, on ennustettava rutiini, jossa hän on WFH tietyinä, ennakkoluuloina päivinä. ”Aivojen on yhtä stressaavaa miettiä valintoja ja arvioida valintoja uudelleen koko ajan. Yritän myös rutiininomaisia ​​kokouksia päivinä, jolloin olen toimistossa. En ole vielä tajunnut, mitä päättyy esimerkiksi paperitietoihin ja tietueisiin, jotka ovat tällä hetkellä kaikki kotona. ”

Toinen vierailija kaikui hänen tunteensa ja huomautti
Uskon, että on täydellistä, jos sinulla on ennustettavissa olevia päiviä toimistossa, samoin kuin käytät niitä eri tavoin, mentorointiin, samoin kuin pieniä tehtäviä/sähköpostia toimistossa sekä hyödyntää sitten talopäiviä keskittyneisiin töihin isompiin projekteihin.
{Aiheeseen liittyvä: Tarkalleen kuinka olla loistava etätyöntekijä}
Lukijat huomauttivat myös, että esimiehen/mentorointityyppisten toimintojen osalta voit tehdä puhelinsekkien rutiininomaisesti WFH-päivinä, jotta he ymmärtävät, että he eivät vaadi huolenaiheitaan muodollisista kokouksista tai toimistossa.
Corporettemomsissa olemme pyöristäneet opastusta äidiltä, ​​jotka työskentelevät usein talossa, samoin kuin yksi totesi, että hän haluaa erityisesti talosta torstaina/perjantaina: ”[Minä] on hyvä tapa aloittaa viikon kääriminen, Varsinkin kun se on integroitu “kesäaikaan” (joka alkaa toukokuun lopusta-SEPT.), Se antaa meille mahdollisuuden työskennellä vain puoli päivää perjantaisin. ”
{Aiheeseen liittyvä: 30 satunnaista työtä kodista vinkkejä}
Samoin, kun olemme keskustelleet tarkalleen siitä, kuinka tehdä parhaalla mahdollisella tavalla toimistossa tekemisistä, olemme jakaneet ehdotuksia, kuten ihmisten työpöydälle, kaappeihin tai toimistoihin vain tarkastaaksemme, viipymisen lisäksi kokousten ja kokousten jälkeen Näyttäen tyytyväisenä tuntiin, kun pystyt. (Tämä on todennäköisesti yksi haittapuoli perjantaina WFH -päivänä!)

Olemme samoin pyöristäneet virheitä, joiden avulla voimme estää talosta työskentelemällä Corporetemomsissa, osittain vierailukankojen vaikuttavat täällä Corporettessa asioista, jotka ihmiset eivät pidä WFH -kulttuurista – yksi merkittävimmistä virheistä, joita ihmiset henkilökohtaisesti tekevät, eivät pidä silmällä Ammattien kasvu. Kuten siellä havaitsimme:
Ei kasvanut riittävästi ammatissasi [on valtava sudenkuopa estää, kun WFH joissain tapauksissa tai aina]-kuulin juuri äskettäin puheen tarkalleen, kuinka monta naista “epäonnistuu” urallaan ainakin silloin, kun heistä muuttuu yhden tempun poniksi , samoin kuin uskon, että on kaksinkertaisesti vaikeaa ajaa uusia taitoja tai ”kasvutyötä”, johon et ole valmis, jos olet poissa ihmisten tutkista.
Lukijat, mitä mieltä olet-ne, jotka olette toimistossa 2-4 päivää viikossa, mitkä ovat hienoimmat ehdotuksesi, jotta hybridityö olosuhteet tekevät siitä paljon tehokkaampia ja ennustettavissa? Mitkä ovat tärkeimmät kamppailut, joita kohtaat, kun yrität saada sen toimimaan, samoin kuin mitä gaffeja näet kollegat ja alaiset?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *