Vapaa viikosta-villiseinä Kabay Seventyeight

Aug 27, 2022 Clothing Accessories

ilmainen vektorihahmo Metropolitan T-paidasta
Koska blogi on jatkoa äidisivustollemme Tshirt Factory.com, meillä on taipumus ilmoittaa sen uutisista ja tarjouksista heti, kun ne julkaistaan ​​sivustolla. Siksi saatat nähdä meidän linkittävän sinne takaisin yleisemmin kuin ei.
Näkyvimmät viestit, kuten saatat arvata, ovat ilmaiset resurssit sekä ymmärrämme tämän tyylimallin tarjotaksemme malleja halvempia, kun räätälöity työ muuttuu enemmän ja arvokkaammaksi sekä arvokkaammaksi. Pitäisi olla, että menetelmä-avoimen pääsy ennalta suunnitelluille resursseille motivoi enemmän kuin enemmän ihmisiä aloittamaan graafisen suunnittelun tiellä. Kyse on päättäväisyydestä, pyrkimyksestä ja ohjelman taitosta pysyä ohjelman ja viedä se seuraavalle tasolle.
Joten ilmaiset teepaitomallit tarjoavat maun korkealaatuisista tulosteista, joita voit käyttää DTG -tulostimen testaamiseen, tehdäksesi itsestäsi loistavat teepaitit tai monet muut henkilökohtaiset käytöt. Kielletään tyylin teollisuuskäytön digitaalisessa muodossa. Kuvan kirjoittajan kunnioittaminen ja hyvitys sen sijaan, että sen käyttäminen on omaa, on todella laillinen velvoite.
Toivomme siis, että nautit tavallisesta ilmaisesta vektoristamme, älä epäröi ottaa yhteyttä suunnittelijaan, joka tarjoaa sitä ja osoittaa arvostustasi, samoin kuin lähettää meille vinkkisi siitä, kuinka voimme parantaa ilmaista osaa.
Tällä viikolla tuottelias kuvittaja Kabay Seventyeight asettaa yhden tyyleistään ilmaiseksi, ”villi seinä”, joka on tuotettu Corel Draw: lla ja Adobe Illustrator. Sitä tarjotaan sekä EPS: ssä että AI -muodoissa, joissa on 2 erotettua kerrosta, joten näytön tulostamisen pitäisi olla helppoa. Nauti siitä viisaasti!

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *