Kuinka tyyliä graafisia paidoja? : 6 ärsyttävää pukeutumiskonseptia kavereille!

Jul 20, 2022 Uncategorized

Kuinka tyyliä graafisia tees? : 6 ärsyttävää pukeutumiskonseptia kavereille!
01.08.2022, julkaissut Alanic Global

Ovatko graafiset paidat haluamasi katuvaatteet? No, graafiset teepaitit, joissa on selkeät tyylit sekä kiehtovat tulosteet, ovat päätyneet nykyaikaisille kavereille välttämättömäksi vaatekaappiksi. Täällä olemme keskustelleet muutamasta tyylikkäimmistä katupukuista graafisten teiden kanssa uraamaan muotipeliäsi. Jos olet yrityksen omistaja, innoissasi hankkimaan miesten painetut paidat, koordinoi yhden merkittävien vaatteiden tukkumyyjät USA: n kanssa kattavalla muotivaatteiden kokoelmalla ostaa irtotavarana olevista lovi -graafisista paidasta, jotka osoittavat ainutlaatuisia malleja.
Punainen graafinen tee sekä beige housut

Onko kahvisuunnitelmia tänä iltana? Haluatko käyttää jotain rentouttavaa ja mukavaa hangout-ajallesi kavereidesi kanssa? Yhdistä sitten pehmeät graafiset teepaitot kirkkaan punaisella värillä, joka kuvaa tarttuvia lauseita tai abstrakteja kuvioita kerma-sävyisillä housuillasi sekä mustilla lenkkarilla. Heitä mustat auringonlasit niin kuin olet valmis tekemään naiset kuolaamaan!
Harmaa graafinen tee vaaleansinisillä farkuilla

Mikään ei näytä paljon zapperilta kuin graafinen tee denimillä. Yhdistä graafiset tee-paitot harmaalla varjossa, joka osoittaa silmiinpistäviä ja nerokkaita taidetta perinteisen haalistuneen farjan ja valkoisten lenkkarien kanssa, jotka näyttävät uber-viileästä ja raivoisalta.
Vihreä painettu tee sekä musta denim

Onko lounaspäivä päivällä tai viehättävä elokuvayö? Voit valita graafiset teepaitit tummasta ympäristöystävällisestä väristä, joka on valmistettu hengittävillä materiaaleilla integroitumaan mustaan ​​farkkuun sekä valkoisiin tyylikkäisiin kengät voittaaksesi naisesi sydämen sekä kimppuun ja komean ulkonäön kanssa.
Musta graafinen tee sekä khaki -shortsit

Mietitkö mitä käyttää matkaasi ystävien kanssa? Onko sinulla tulevia lomasuunnitelmia? Sitten todetaan, että pariliitot mustat tee-paitot, jotka ulkonee viileitä tulosteita, epätavallisia tyylejä tai omituisia lainauksia khaki-shortseilla sekä mustilla lenkkarilla tyylilausekkeesi rokkaamiseksi, herättäen ultra-viileitä!
Valkoinen painetut tee tummansinisellä farkulla

Haluatko kadun pukeutumisen heijastavan suurta persoonallisuuttasi? Yhdistä valkoiset graafiset teepaitot, jotka korostavat vahvoja vaikutelmia tai nokkelia tekstejä merivoimien denimillä sekä valkoisilla nauhoitettuilla kengillä näyttääksesi uskomattoman suave ja trendikkäät.
Vaaleanpunainen graafinen tee sekä harmaa chino

Tarvitsetko jotain käytettävää rento yrityksen suunnitelmiin? Sitten voit verrata vaaleanpunaisia ​​teepaitoja, jotka esittelevät erillistä kuvaa, kiehtovia kuvioita tai merkityksellisiä sanoja harmaalla chinolla. Kerro tämä yhtye mustalla bleiserilläsi ja heitä mustien Oxford -kengien kanssa kiillotetun ja tyylikkään ilmeen saavuttamiseksi. Jos ojasta takin ja vaihdat valkoisiin lenkkariin, täsmälleen sama pukeutuminen voi olla trendikäs valinta rentoun kulumiseen.
Jälleenmyyjänä, joka on kiinnostunut päivittämään myymälän miesten vaatteiden kokoelman graafisilla teesillä, sinun pitäisi olla yhteistyössä parhaiten arvioitujen päällysvaatteiden toimittajan kanssa, joka tunnetaan samalla tavalla kuin parhaiten räätälöityjen vaatteiden valmistajien keskuudessa. Tämä auttaa sinua tukkumyyntiä tai mukauttamaan dapper-graafisia teitä silmiinpistäviä tulosteita, hauskoja tyylejä ja dynaamisia aiheita.
Tunnisteet:
vaatteet tukkukauppiaat USA
Mukautetut vaatteet valmistajat
Mukautetut vaatteiden tuottajat Yhdysvalloissa
Mukautetut vaatteiden tuottajat USA
Tukkumyynti räätälöityjä vaatteiden valmistajia
Tukkumyynti räätälöityjä vaatteiden tuottajia Las Vegasissa
Tukkumyynti räätälöityjä vaatteiden tuottajia New Yorkissa

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *