Taiteilijat T -paidat, Serge Gainsbourg Edition

May 18, 2022 Uncategorized

aivan ensin se sai minut menemään “whaaat?” kaikki. Ollakseni täysin rehellinen, emme uskoneet, että Serge Gainsbourg pystyi koskaan myymään mitään muuta kuin hänen musiikkiaan, vaikka täällä olemme menossa, paljon vuosia hänen kuolemansa jälkeen, Tee -paitoliiketoiminta teki päätöksen hyödyntää hänen virityslainauksiaan varten Linja typografia-t-paitoja. Joo, ok, se ei ole englanti, se on pikemminkin rakkauden kieli, ranska, mutta me kaikki ymmärrämme, että viime aikoina ranskalaisilla oli menetelmä herättää itsensä uudelleen.
Me kaikki kyseenalaistamme, mitä Charlotte uskoo tähän … Me kaikki ymmärrämme, että hänellä oli erityinen yhteys isänsä kanssa. No, älä usko vain siihen … nämä taiteilija T -paitot ovat mukavia. Miksi? Koska Sergellä oli sellaisia ​​viisaita sanoituksia, jotka puhalsivat mielen pois. Jos kysyt minulta toista kertaa, ilmoitan, että saan teepaitoja, joissa on serge -lainaus. Joo, myös verkkosivusto on ranska, se on kirjoitettu ranskaksi, mutta me kaikki ymmärrämme vähän ranskaa nykyään.
Ollakseni täysin rehellinen, vaikka olemme erikoistuneet grafiikkaan ja vektoritaiteeseen, tunnustamme, että myös teepaitoihin painetut vahvat viestit voivat myös tehdä meistä kumartumaan. Mistä löysin tämän verkkosivuston? Perusvastaus: Mistä löydät kaikki mahtavat asiat: Facebookissa.
Mutta Serge Gainsbourg ei ole ainoa vieras tällä verkkosivustolla! Voit myös löytää naisen Gaga Tee -paitoja ja samoin Rolling Stones -t-paitoja. Ymmärrät kaikki, että olen valtava musiikin rakastaja, varsinkin jos se on hienoa musiikkia, joten musiikin tee -paidat voivat vain saada sydämeni myös villiksi monta kertaa.

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *