Loman ruudun pukeutumista

Sep 28, 2022 Uncategorized

lomakausi ei ole valmis ilman ruudun. Kyllä, olen vihainen Plaidista! Plaid on iloinen lomaa varten, samoin kuin se lisää preppy -tunteen. Jokainen lomakausi sisällytän aina ruudullinen tulosteet loma -ilmeeseen. Viimeisenä lomakaudella kerrosin ruudullinen yläosa napilla-t-paita työhön. Tänä vuonna tämä ruudullinen bleiseri ei ole poikkeus. Pidän samoin kuin räätälöidystä ilmeestä. Tämä ilme tekee fantastisesta muodollisesta työtapahtumasta.
Mitä minulla on:
Blazer: Täällä tai täällä // Housut: Täällä, samanlainen täällä, paljon enemmän täällä tai täällä // kengät: täällä/täällä, budjettisuunnitelmaystävällinen täällä/täällä
Osta ulkonäköni

< - JavaScript on tällä hetkellä poistettu käytöstä tässä selaimessa. Aktivoi se uudelleen tämän sisällön tarkastelemiseksi. < - JavaScript on tällä hetkellä poistettu käytöstä tässä selaimessa. Aktivoi se uudelleen tämän sisällön tarkastelemiseksi. Voit myös nauttia: Mitä käyttää työskennellä tänä syksynä ... Paras sijainti saada Halloween -pukuasi Kuinka näyttää trendiseltä keväältä ... Tyylikäs puku, jonka vaatia nyt Tutustu tietämään. Ilmoitus sähköpostiosoitteesi kanssa saadaksesi uutisia sekä päivityksiä. aivan etunimi aivan etunimi aivan etunimi aivan etunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi sähköpostiosoite sähköpostiosoite sähköpostiosoite sähköpostiosoite Tilata Kiitos sinulle tilaamisesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *